Zoeken
visual c02 - Babel Lloydpier Rotterdam.jpg

Nieuwsbrief 3: Voortgang bouwwerkzaamheden

visual c02 - Babel Lloydpier Rotterdam.jpg

Bouwcombinatie Kroon & de Koning | Boele & van Eesteren heeft de eerste grondwerkzaamheden afgerond en de damwand aangebracht voor Lloyd Yard zoals wij in onze nieuwsbrief van november jl. hebben omschreven. De heipalen voor het project Babel zijn gerealiseerd en het eerste grondwerk is hier gestart ter voorbereiding van de funderingswerkzaamheden.

Wat gaat er gebeuren en wat merkt u ervan?

In tegenstelling tot datgene wat in december vermeld is op de projectwebsite (www.lloydyard-babel.nl), zullen we al in week 2 starten met het heiwerk van Lloyd Yard. De palen zullen deels geboord worden en deels geheid. Het heien kan geluids- en trillinghinder opleveren. Wij denken eind februari 2022 het heiwerk gerealiseerd te hebben.

Automatische nieuwsberichten via projectwebsite

Op de projectwebsite (www.lloydyard-babel.nl) kunt u terecht voor meer informatie over deze projecten. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Wij zijn aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Contact

Heeft u de vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van Lloyd Yard en Babel, neem dan contact op met Bouwcombinatie Kroon & de Koning | Boele & van Eesteren via communicatie@lloydyard-babel.nl of bel naar 070-414 4200. 

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!