Zoeken
keyvisual-lloydyardbabel-v2.jpg

Nieuwsbrief 1: Start werkzaamheden Lloyd Yard en Babel

keyvisual-lloydyardbabel-v2.jpg

Bouwcombinatie Kroon & de Koning | Boele & van Eesteren gaat binnenkort starten met de nieuwbouw van de projecten Lloyd Yard en Babel, gelegen tussen de Kratonkade, Loods Bali, Lloydkade en Loods Celebes. In deze brief vertellen wij u meer over het project en de benodigde werkzaamheden.

Wat wordt er gebouwd?

  • Lloyd Yard bestaat uit een verdiepte parkeergarage met hierboven 136 appartementen verdeeld over 5 blokken;
  • Babel betreft eveneens een verdiepte parkeergarage met hierboven 24 appartementen.

Wat gaat er gebeuren?

  • Begin oktober starten wij met de inrichting van het bouwterrein. Naast hekken en in- en uitritten, wordt er een bouwkeet geplaatst.
  • De bouwwerkzaamheden worden eind november gestart.

Automatische nieuwsberichten via projectwebsite

Op de projectwebsite www.lloydyard-babel.nl kunt u terecht voor meer informatie over deze projecten. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.

Werktijden

De bouwcombinatie heeft een vergunning voor het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Wanneer het nodig is om buiten deze tijden te werken zullen we u hiervan vooraf op de hoogte brengen.

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Wij zijn aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Contact

Heeft u de vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van Lloyd Yard en Babel, neem dan contact op Bouwcombinatie Kroon & de Koning | Boele & van Eesteren via communicatie@lloydyard-babel.nl of bel naar 070-414 4200. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!