Zoeken
449.JPG

Werkzaamheden augustus - september

449.JPG

In deze update leest u welke activiteiten en de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op ons project Voorzetgebouw – Fase 2. Deze tweede fase omvat de renovatie van kantoor Duvenborch (900m²) en de nieuwbouw van 5.000m² winkel- en kantoorruimte.

Voor de bouwvak is er hard gewerkt aan de afronding van de nieuwe passage. Dit harde werk heeft geleid tot de opening van de nieuwe passage voor publiek op vrijdag 25 augustus in meerdere fases op de vroege ochtend. Dit naar volle tevredenheid van alle betrokken partijen.

In de komende periode wordt de oude looproute aangepakt. Met het openen van de nieuwe passage en het omzetten van de looproute, hebben we de voormalige looproute afgesloten en betrokken bij het bouwgebied. De komende weken vinden hier sloopwerkzaamheden plaats, waarna er op deze positie nieuwe winkelunits gerealiseerd worden.

Aan de buitengevel zijn we gestart met het plaatsen van de natuursteen gevel en wordt de laatste hand gelegd aan de vliesgevel. In de komende weken wordt de torenkraan gedemonteerd waarna het kraangat wordt dicht gelegd. Op de huidige positie van de torenkraan wordt vervolgens een nieuwe entree voor de kantoren gerealiseerd.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!