Zoeken
20180213_131111.jpg

Update 15 februari

20180213_131111.jpg

Gisteren werd het nieuwe Stationsplein tussen station Utrecht Centraal en winkelcentrum Hoog Catharijne officieel geopend. Boele & van Eesteren realiseerde in 2017 het Paviljoen aan het plein. Het Paviljoen is een tweelaags complex dat ruimte biedt aan winkel en horeca gelegenheden. Daarnaast zijn we op Hoog Catharijne nog bezig met de realisatie van het Voorzetgebouw en de renovatie van Godebald en Radboud-Zuid. Ter plaatse van de entree van het Voorzetgebouw worden de laatste elementen van de schepengevel gemonteerd.

Radboud-zuid en Godebald

  • De sloop van de oude vloer ten behoeve van de nieuwe passage is bijna gereed. Het laatste gedeelte wordt momenteel door een slooprobot verwijderd.
  • Het eerste gedeelte van bouwdeel Radboud-zuid op laag 03 is opgeleverd aan opdrachtgever Kléppiere. De afbouw (door een derde partij) is hier gestart.
  • De noodzakelijk sloopwerkzaamheden voor het plaatsen van de lichtstraat zijn zo goed als afgerond. Komende week wordt er gestart met de plaatsing van de staalconstructie. Zodra deze gereed is kan de glaskap worden gemonteerd.
  • Ook de gevel van de techniekruimte op laag 03 van bouwdeel Godebald is inmiddels gesloopt. Om de overlast van water te voorkomen is een groot gedeelte bedekt met zeilen.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!