Zoeken
14289_Blok8_vogelvlucht_standpunt03_V04.jpg

Nieuwsbrief 2: Start heiwerkzaamheden

14289_Blok8_vogelvlucht_standpunt03_V04.jpg

Bouwcombinatie Holland Park Diemen (Boele & van Eesteren | Kondor Wessels Amsterdam) is recent gestart met het inrichten van de bouwplaats voor de nieuwbouw van het project Holland Park Diemen, gelegen aan de Eekholt en Gerrit Rietveldsingel. Half december gaan wij starten met de volgende fase: het aanbrengen van de funderingspalen.

Wat wordt er gebouwd?

  • Holland Park Diemen bestaat uit een parkeergarage, 9 commerciële ruimten op de begane grond en 296 appartementen.

Wat gaat er gebeuren?

Vanaf vrijdag 10 december wordt er gestart met het maken en aanbrengen van de funderingspalen. De funderingspalen worden geboord. Dit is een geluids- en trillingsarme techniek om overlast naar de omgeving zo veel mogelijk te beperken. De boorstelling voor deze werkzaamheden wordt op woensdag 8 december op de bouwplaats aangevoerd. Het maken en aanbrengen van de funderingspalen neemt circa 10 weken in beslag.

Automatische nieuwsberichten via projectwebsite

Op de projectwebsite www.hollandparkdiemen.nl kunt u terecht voor meer informatie over ons project. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.

Werktijden

De bouwcombinatie heeft een vergunning voor het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Wanneer het nodig is om buiten deze tijden te werken zullen we u hierover vooraf op de hoogte brengen.

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Wij zijn aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie vinden er vanaf 25 december tot en met 31 december geen werkzaamheden plaats op het bouwterrein van Holland Park Diemen. We wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig maar vooral een gezond nieuwjaar!

Contact

Heeft u de vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw Holland Park Diemen, neem dan contact met ons op via de mail (communicatie@hollandparkdiemen.nl) of bel naar 020-851 1800. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!