Zoeken
14053_ext 10.jpg

Winterupdate bouw Hart van ’s-Gravenzande

Hart van 's-Gravenzande- vanaf P. v. Meerdervoortstraat.jpg

Op 30 september 2015 is de eerste paal gemaakt voor het Hart van ’s Gravenzande. Aansluitend is de heier doorgegaan en half november was het heiwerk voor de eerste twee fasen gereed. Het realiseren van de fundering voor fase 3 (bouwdeel G) volgt medio 2017. Begin november is ook gestart met het grondwerk in de bouwkuip en werd er regelmatig grond gereden naar de oude Fixet locatie. Daar ligt de grond tijdelijk opgeslagen en wordt in januari 2016 deels afgevoerd en hergebruikt in de bouwkuip. Ook zijn twee torenkranen geplaatst die gebruikt worden voor de ruwbouw en de ruwe afbouw. De kranen staan tot en met de zomer van 2016 op het werk. In november en december is op bouwdelen E + F de fundering gemaakt en het casco overeind gezet. Dit deel was eind december op hoogte.

Wat gaan wij de komende 3 maanden doen?

Eind week 2 en doorlopend in week 3 wordt de opgeslagen grond van de bouwplaats geladen en gereden naar locatie in Naaldwijk. Het casco van bouwdelen E + F wordt verder afgebouwd met dak en gevels. Daarbij worden ook de aansluitingen op de bestaande gebouwen gerealiseerd.

Bij bouwdelen A t/m D wordt er voornamelijk fundering gemaakt en de begane grondvloer wordt gelegd. Eind januari/ begin februari worden de wanden gestort van de blokken A en D (de uiterste hoeken). In de maanden februari en maart wordt hoofdzakelijk de ruwbouw van deze bouwdelen gemaakt.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!