Zoeken
Hart van 's-Gravenzande 28-10-2016 (2).JPG

Hoogste punt Hart van ’s-Gravenzande

Hart van 's-Gravenzande 28-10-2016 (2).JPG

Het bereiken van het hoogste punt van het project Hart van ’s-Gravenzande is op vrijdag 28 oktober feestelijk gevierd met toekomstige bewoners en iedereen die betrokken is bij het project. Na het plaatsen van een topelement heeft Theo Duijvestijn, wethouder Planontwikkeling van de gemeente Westland samen met Wim de Haas, directeur BPD Regio Zuid-West de vlag gehesen.

Aan het eind van de middag werden genodigden ontvangen en van harte welkom geheten in het verkoopcentrum aan het Marktplein in ‘s-Gravenzande. Na enkele korte speeches van Wim de Haas, Theo Duijvestijn en Gerhard Vos, directeur productie Boele & van Eesteren, werden de genodigden onder begeleiding van bouwvakkers op hoge stelten naar de toekomstige daktuin op de tweede etage begeleid waar de officiële handeling plaatsvond. Afsluitend ontmoetten toekomstige bewoners elkaar in het verkoopcentrum waar ze uitgebreid kennis met elkaar konden maken onder het genot van een hapje en een drankje.

Verwachte werkzaamheden tot eind 2016

In de uitvoering zijn we tot het einde van het jaar met onderstaande werkzaamheden bezig:

  • Ruwbouw afmaken van de bouwblokken aan het Marktplein;
  • Prefab kappen plaatsen op hoogste woonlaag;
  • De ruwbouw van de expeditieruimte afronden aan de Pompe van Meerdervoortstraat;
  • Starten met de houtskeletbouw van de laatste dertien woningen die op de expeditievloer aan de Pompe van Meerdervoortstraat geplaatst worden;
  • Roltrappen inhijsen vanaf winkelstraat naar parkeergarage;
  • Op diverse locaties het metselwerk afronden;
  • Afbouwwerkzaamheden van de woningen aan de Graaf Willem II straat.

 

 

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!