Zoeken

Bouwupdate Hart van 's-Gravenzande september 2016

11 B op hoogte + gevel (aangepast2).jpg

De bouw van "Hart van 's-Gravenzande vordert gestaag en de omvang van het nieuwe stadshart is steeds beter zichtbaar. Ook in de komende periode wordt er hard doorgwerkt om de bouw zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. 

 Werken op zaterdag

De ruwbouw is intensief en tijdrovend en om de eerste opleveringsperiode te halen, hebben wij besloten dat wij regelmatig ook op zaterdag gaan werken. Van september tot en met het einde van 2016 komt het voor dat er op zaterdag tussen 07.00 en 19.00 uur gewerkt wordt op de bouwplaats. Tegen het einde van het jaar plaatsen wij opnieuw een bouwupdate met betrekking tot de voortgang van Hart van 's-Gravenzande. Ook is het tegen die tijd helder of de werkzaamheden op zaterdag voortgezet worden. 

Aanpassen bouwplaats Pompe van Meerdervoortstraat

De komende weken gaan wij het expeditiedeel van het gebouw realiseren. Dat betekent dat wij onze laad- en losplaats opruimen en de bouwhekken langs de Pompe van Meerdervoorstraat naar buiten gaan zetten. Er wordt een deel van de rijbaan in beslag genomen om een veilige opstelplaats voor vrachtwagens te creëren binnen de bouwplaats. De aan- en afvoer van materialen zal volgens de afgesproken route blijven gaan.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!