Zoeken

Dag van de Bouw

Op zaterdag 24 mei 2014 kunt u van 10.00 - 16.00 uur een kijkje nemen op het nieuwbouwterrein van het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg. Leden van Bouwend Nederland stellen op die dag namelijk kleine en grote bouw- en infraprojecten open voor het publiek. Zo ook VolkerWesselsHaga, de bouwcombinatie van de nieuwbouw van het HagaZiekenhuis. Kom dus naar de negende editie van de Dag van de Bouw en laat u informeren, verrassen en inspireren.

Opdracht: Design, Build & Maintain:

Nieuwbouw: 37.500 m2
Renovatie: 18.500 m2
Maintain voor 20 jaar: 107.000 m2

Tijdens de Dag van de Bouw krijgt u een presentatie over het project en een rondleiding door de nieuwbouw.

Het project omvat de Design & Build van onder andere het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis/Haga Juliana Geboortecentrum, OK-complex en het Dagcentrum en daarnaast het tweede deel van de renovatie van het bestaande ziekenhuis. Tot slot zal VolkerWesselsHaga het technisch onderhoud van het gehele ziekenhuis uitvoeren voor de aankomende twintig jaar.

De nieuwbouw is ontworpen door MVSA architects. Het ontwerp kenmerkt zich door zachte, ronde lijnen, transparantie en een grote inval van daglicht. Belangrijke kenmerken in het zorgconcept Planetree, van waaruit het HagaZiekenhuis werkt. Om dit project uit te voeren is onder de naam VolkerWesselsHaga een team samengesteld met werkmaatschappijen uit eigen concern aangevuld met partijen die hun sporen binnen en buiten de ziekenhuiszorg hebben verdiend. Het ontwerp van de renovatie is van Architecten aan de Maas.

 

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!