Zoeken
9nov10-023.jpg

Start ruwe sloop Verdilaan

9nov10-023.jpg

Via deze nieuwsbrief willen we u graag op de hoogte brengen van de werkzaamheden voor de realisatie van het nieuwe publieks- en bestuurscentrum van de gemeente Westland aan de Verdilaan in Naaldwijk. De afgelopen weken zijn de sanerings- en fijne sloopwerkzaamheden in het voormalige Rabobankgebouw uitgevoerd. In de week van 23 november (week 48) wordt gestart met de ruwe sloop. 

Het pand wordt gesloopt met behulp van een 50 tons sloopkraan voorzien van betonschaar en sorteergrijper. Begin week 48 zal de sloopkraan aangevoerd worden. Rond 7 uur zullen er eerst rijplaten worden gelegd om beschadigingen aan de weg te voorkomen. De sloopkraan wordt daarna op een dieplader aangevoerd, welke tijdens het lossen op de Stokdijkkade zal parkeren. De sloopkraan rijdt vanaf de Stokdijkkade, via de rijplatenbaan op de Bizet, het bouwterrein op richting de hellingbaan van de parkeerbak. Tussen 9 en 10uur zullen de rijplaten worden verwijderd. De in- en uitrit naar de Stokdijkkade blijft tijdens de gehele actie beschikbaar voor de bewoners van de Bizet.

Aan- en afvoerroute bouwplaats

Op verzoek van de gemeente gaat de aan- en afvoerroute tijdens de sloop via de Stokdijkkade. Incidenteel zal de aanvoer via de Verdilaan moeten lopen (zie download). De aanvoerroute loopt vanaf de N213, via de Middel Broekweg, Pijle Tuineweg en Stokdijkkade naar de bouwplaats.

Uitvoering werkzaamheden en overlastbestrijding

De uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats op werkdagen van 07.00 - 17.00 uur. De verleende vergunning is van 07.00 - 19.00 uur. Ter bestrijding van het vrijkomende stof worden er netten op de hekken gemonteerd en wordt de bebouwing van natgehouden middels sproeien.

Bewuste Bouwers

Het project gemeentehuis Westland is aangesloten bij Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo zullen wij het project realiseren. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Mocht u vragen hebben dan kunt u een mail sturen naar info@degroeneschakel.nl of bellen naar 070-4144200

Met vriendelijke groet,
De Groene Schakel

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!