Zoeken
2168282.jpg

Oplevering De Hooch van start

Oplevering van De Hooch is gestart. Lees hieronder verder.

x2 (2).jpg

Sinds eind 2018 bouwt Boele & van Eesteren midden in het Amsterdamse Museumkwartier aan De Hooch, een ontwikkeling van Kondor Wessels Vastgoed en Steenvastgoed. Waar de werkzaamheden destijds van start gingen met de sloop van de voormalige KPN centrale, zijn de Pieter de Hoochstraat en de Hobbemakade inmiddels een prachtig gebouw rijker. Boele & van Eesteren heeft afgelopen vrijdag de gemeenschappelijke ruimtes van De Hooch opgeleverd aan het bestuur van de Vereniging van Eigenaren. Vanaf 1 maart starten we met de oplevering van de eerste appartementen aan de toekomstige bewoners.

Voor ons als binnenstedelijk bouwer was De Hooch een unieke uitdaging. De uitvoering van dit complexe project op deze locatie vol historie, dicht op de bewoonde omgeving, vormde de ultieme technische en logistieke puzzel.

x1.jpg

Luxe appartementen

Het gebouw omvat 28 luxe appartementen en een tweelaagse ondergrondse parkeergarage. Op de begane grond bevindt zich een fraai ingerichte lobby voor ontvangst en een separate commerciële ruimte. De gevels en balkons zijn afgewerkt met Japanse keramische tegels, beplanting, glazen  balustrades en vlonderdelen. De compositie van de gevel aan de Hobbemakade is afgeleid van de naastgelegen panden; de gevel aan de Pieter de Hoochstraat heeft een eigentijds accent met voor de architect MVSA kenmerkende vloeiende organische lijnen en transparantie.

De algemene ruimtes zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals veelal natuursteen, Amerikaans walnoten fineer en leer.

De appartementen van De Hooch zijn op maat ontworpen door interieurarchitecten en worden casco opgeleverd. De eigenaren dragen zelf zorg voor de afbouw van hun appartement. Vanaf oplevering hebben de kopers 6 maanden de tijd om met eigen partijen het appartement naar wens af te bouwen.

x3.jpg
x2.jpg

Bedankt!

Dank aan alle betrokken collega’s, ontwikkelaars, partijen, onderaannemers en leveranciers, waarmee we gezamenlijk deze mijlpaal hebben bereikt. Dank aan onze omgeving voor het begrip en het geduld gedurende afgelopen sloop- en bouwperiode.

Wij wensen de toekomstige bewoners veel woongenot toe!

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!