Zoeken
20123.jpg

Informele bijeenkomst De Geelvinck

Op woensdag 20 december vond op de locatie van De Geelvinck een informele bijeenkomst plaats met de vertegenwoordigers vanuit Woonopmaat, Bouwcombinatie Boele | Bébouw, de Gemeente Heemskerk, de klankbordgroep en diverse terugkerende huurders.

20124.jpg

Ter afsluiting van de oude situatie werd een bankje aangeboden aan de wijk. Deze komt straks buiten de bouwhekken te staan en geeft de buurtbewoners de gelegenheid de sloop- en bouwwerkzaamheden te bekijken en bewonderen. Vanaf 8 januari, wanneer de sloop van de huidige bebouwing van start gaat, kunnen de omwonenden vanaf hier de werkzaamheden volgen. In het eerste kwartaal van 2024 wordt er gestart met de realisatie van 72 duurzame en energiezuinige woningen:  28 eengezinswoningen en 44 moderne appartementen, verdeeld over 2 gebouwen.

TalentHub

Het bankje is op ons verzoek door medewerkers van de TalentHub vervaardigd van reststromen afkomstig van onze bouwplaatsen. Bij de TalentHub krijgen mensen die op zoek zijn naar een nieuw talenten bedenken en maken van restmaterialen nieuwe, waardevolle producten. Zo dragen we ons steentje bij op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en maatschappelijke impact.

20123.jpg
20121.jpg

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!