Zoeken
Blok 5 12_4_2023 1.jpg

Start eerste vloeren

In deze update vertellen wij u welke activiteiten er de afgelopen periode zijn afgerond en welke werkzaamheden er komende weken plaatsvinden op de bouwplaats van Crossroads.

Blok 5 12_4_2023 2.jpg

Eerste laag

In de afgelopen weken is blok 5 voorzien van de eerste 3 keldervloervelden. Deze week zijn we gestart met het verwijderen van het stalen stempelraam en de groutankers. De eerste kolommen worden binnenkort gemaakt. Daarna volgen de eerste wanden.

 

Blok 10 wordt voorzien van de eerste laag. Hier zijn de wanden al gedeeltelijk van gestort. Ook zijn we gestart met het plaatsen van de 1ste verdiepingsvloeren. Dit zijn met name de technische ruimtes en fietsenbergingen. Ook de kolommen die de 2de verdiepingsvloer gaan opvangen worden gestort.

Bg vloer wapening onder hemboog blok 10.jpg

De verbinding

De eerste stappen naar de verbinding van de gebouwen zijn gestart. Er wordt gewerkt aan de fundering en de begane grondvloer onder de Hemboog. De torenkranen reiken niet tot onder de Hemboog. Om de werkzaamheden toch uit te voeren wordt er gewerkt met mobiele kranen en mobiele betonpompen. Eind april wordt hier de begane grondvloer gestort. 

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!