Zoeken
22199cam008.jpg

Nieuwsbrief 1: Start werkzaamheden BLEI

In opdracht van Immo-Selekt Amsterdam start Bouwcombinatie Boele & van Eesteren | Du Prie binnenkort met het project BLEI aan de Rooseveltstraat 65 in Leiden. In deze brief vertellen wij u graag meer over het project en de benodigde werkzaamheden.

47442cam006_edit2.jpg

Wat wordt er gebouwd?

Er wordt een appartementencomplex gerealiseerd met 128 appartementen, een half verdiepte parkeergarage inclusief 2 lagen bergingen en een commerciële plint op de begane grond.

Wat gaat er de komende periode gebeuren en wat merkt u ervan?

• Vanaf 27 november zullen wij starten met het inrichten van de bouwplaats. De eerste actie hierbij is het plaatsen van de bouwhekken om het terrein;
• In december worden de warmte- en koude bron geboord.
• Het werkterrein wordt uitgevlakt en gereed gemaakt voor het aanbrengen van damwanden en de paalfundatie.
Let op: de planning kan nog wijzigen. We zijn bijvoorbeeld afhankelijk van het weer, de beschikbaarheid van materiaal en materieel.
Om veilig te kunnen bouwen, wordt de verkeerssituatie rond het project aangepast en wordt de Jacob van Campenlaan, ter hoogte van de bouwplaats, afgesloten voor het reguliere verkeer.

Werktijden

De bouwwerkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Daarmee volgen we de werktijden uit het Bouwbesluit. Wanneer het nodig is om buiten deze tijden te werken, zullen we u hierover vooraf op de hoogte brengen.

Automatische nieuwsberichten

Op de projectwebsite www.bc-blei.nl vindt u meer informatie over dit project. Ook verzorgen we tijdens de bouw via deze website een automatische nieuwsupdate. U kunt zich op deze website hiervoor aanmelden door uw onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te klikken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Wij zijn aangesloten bij Stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Contact

Heeft u de vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van BLEI, neem dan met een e-mail contact op met ondergetekende via communicatie@bc-blei.nl of bel naar 070-41 44 200. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!