Zoeken
occ.jpg

Update werkzaamheden maart

occ.jpg

In deze update leest u welke activiteiten in maart worden uitgevoerd op de bouwplaats van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein.

Constructie

De betonwerkzaamheden van de ensemblezaal zijn nog in volle gang, dit geldt ook voor de omloopvloeren.  De wanden van de concertzaal zijn op hoogte en de verwachting is dat we eind maart de staalconstructie van het dak op deze zaal kunnen plaatsen. In de theaterzaal zijn we gestart met de eerste afbouwwerkzaamheden. De montage van de trappen en de liften gaan gestaag door. Verder starten we deze maand met de gevelwerkzaamheden aan de zijde van het Spuiplein en de Turfmarkt, de uitstraling van het gebouw zal hierdoor nog meer vorm krijgen.

Werktijden

Bouwcombinatie Cadanz streeft ernaar om alle werkzaamheden van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur uit te voeren. Echter komt het voor dat er ook na 19.00 uur of op zaterdag van 7.00 tot 19.00 uur gewerkt wordt. Diverse werkzaamheden kunnen namelijk om veiligheidsredenen niet onderbroken worden. Uiteraard doen wij ons best de mogelijke overlast beperkt te houden.

Vragen of opmerkingen

Dat bouwen overlast met zich meebrengt, kunnen we niet ontkennen of voorkomen. De bouwplaats van het OCC is echter wel aangesloten bij Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar Bewuste Bouwers voor staat en zo realiseren wij ons project. Voor meer informatie over deze gedragscode kunt u kijken op www.bewustebouwers.nl. Heeft u de komende periode vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van het OCC? Mail ze dan naar info@cadanz.nl of bel naar 070-414 4200.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!