Zoeken
IMG-20181203-WA0009.jpg

Update werkzaamheden januari

IMG-20181203-WA0009.jpg

In deze update leest u welke activiteiten in januari worden uitgevoerd op de bouwplaats van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein. De komende periode krijgt het gebouw nog meer vorm door het uitbreiden van de constructie van de verdiepingsvloeren, maken we het dak van de toneeltoren en arriveren de eerste prefab trappen.

Constructie

De contouren van het OCC zijn inmiddels goed te zien, gezien we aan elke zijde van het gebouw de kenmerkende gevelkolommen hebben geplaatst. Deze maand wordt nog een aantal elementen aan de kant van de Schedeldoekshaven neergezet. Eind december is de vloer van de ensemblezaal gestort en dat betekent dat we starten met de wanden. Ook worden de betonwanden van Studio 1 gestort. Goed nieuws, want als de wanden eenmaal staan, kunnen we daar bovenop de constructie van de repetitiezaal maken, de vierde en daarmee laatste zaal in het OCC. We verwachten in januari de ruwbouw van de theaterzaal gereed te hebben, gezien het dak van de toneeltoren afgemaakt wordt en dat het laatste onderdeel van de ruwbouw van die zaal is. De werkzaamheden aan de diverse verdiepingsvloeren gaan gestaag verder. Tot slot is liftkern 2 deze maand op hoogte. Leuk om te vermelden is dat ook de eerste geprefabriceerde trappen vanaf eind januari in de liftkernen gehesen worden. In februari volgen de liften.

Werktijden

Bouwcombinatie Cadanz streeft ernaar om alle werkzaamheden van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur uit te voeren. Echter komt het voor dat er ook na 19.00 uur of op zaterdag van 7.00 tot 19.00 uur gewerkt wordt. Diverse werkzaamheden kunnen namelijk om veiligheidsredenen niet onderbroken worden. Uiteraard doen wij ons best de mogelijke overlast beperkt te houden.

Vragen of opmerkingen

Dat bouwen overlast met zich meebrengt, kunnen we niet ontkennen of voorkomen. De bouwplaats van het OCC is echter wel aangesloten bij Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar Bewuste Bouwers voor staat en zo realiseren wij ons project. Voor meer informatie over deze gedragscode kunt u kijken op www.bewustebouwers.nl. Heeft u de komende periode vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van het OCC? Mail ze dan naar info@cadanz.nl of bel naar 070-414 4200.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!