Zoeken
IMG-20190404-WA0000.jpg

Update werkzaamheden april

IMG-20190404-WA0000.jpg

In deze update leest u welke activiteiten in april worden uitgevoerd op de bouwplaats van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein.

Constructie

In de concertzaal zijn onlangs 4 spanten van ieders 45 ton geplaatst. Deze spanten vormen de dragers waarop het dak, waarmee we nu gestart zijn, komt te liggen. Daarna kunnen we startenmet de afbouw van deze zaal. In de ensemblezaal zijn we met de laatste betonwerkzaamheden bezig en we verwachten deze begin mei klaar te hebben. De eerste vloeren worden gestort in de repetitiezaal en de montage van de omloopvloeren vordert gestaag. Net zoals de werkzaamheden aan de gevel. Inmiddels zijn in de theaterzaal de eerste afbouw werkzaamheden gestart, in de vorm van:

  • het aanbrengen van akoestische materialen tegen de wanden
  • aanleggen van de eerste kabelgoten
  • montage van sprinkler leidingen
  • installatiewerkzaamheden van de theater techniek

Werktijden

Bouwcombinatie Cadanz streeft ernaar om alle werkzaamheden van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur uit te voeren. Echter komt het voor dat er ook na 19.00 uur of op zaterdag van 7.00 tot 19.00 uur gewerkt wordt. Diverse werkzaamheden kunnen namelijk om veiligheidsredenen niet onderbroken worden. Uiteraard doen wij ons best de mogelijke overlast beperkt te houden.

Vragen of opmerkingen

Dat bouwen overlast met zich meebrengt, kunnen we niet ontkennen of voorkomen. De bouwplaats van het OCC is echter wel aangesloten bij Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar Bewuste Bouwers voor staat en zo realiseren wij ons project. Voor meer informatie over deze gedragscode kunt u kijken op www.bewustebouwers.nl. Heeft u de komende periode vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van het OCC? Mail ze dan naar info@cadanz.nl of bel naar 070-414 4200.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!