Zoeken
20180126_Traineedag 26jan2018-2.JPG

Traineedag Onderwijs- en Cultuurcomplex

20180126_Traineedag 26jan2018-2.JPG

Vrijdag 26 januari stond voor Bedrijfsvoeringstrainees van de gemeente Den Haag en Bouwkunde trainees van Boele & van Eesteren en Visser & Smit Bouw in het teken van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) in Den Haag.

Deze educatieve dag begon met een presentatie van bouwcombinatie Cadanz. Tijdens de presentatie werd onder andere toelichting gegeven op hoe het ontwerp tot stand is gekomen, wat de rechten en plichten zijn die de bouwcombinatie heeft in deze contractvorm (UAV-Gc), wat er wordt gedaan om overlast op de omgeving te beperken en hoe invulling wordt gegeven aan de duurzaamheidsambitie in dit project. Daarna volgde een bouwplaatsbezoek om verdere toelichting te geven op de technische uitdagingen in het project.

Dagvullend programma

De trainees kregen vervolgens een presentatie van gemeentelijk projectbureau Spuikwartier, gedelegeerd opdrachtgever van het OCC. Vanuit het projectbureau werd een toelichting gegeven over hoe het project vanuit de gemeente in goede banen wordt geleid. Ook spraken de trainees met het Nederlands Dans Theater, één van de toekomstige bewoners van het gebouw. Als klap op de vuurpijl gingen zij aan het eind van de dag in gesprek met wethouder Joris Wijsmuller (Stadsontwikkeling, Wonen, Duurzaamheid en Cultuur).

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!