Zoeken

Tijdelijke versperring Turfmarkt

20180604_135930_Schuttingjuni.jpg

De eerste gevelkolommen zijn eind augustus geplaatst en de volgende acht kolommen zijn onderweg naar de bouwplaats. Deze kolommen hebben een hoogte van 12 tot 18 meter en wegen tussen de 27 en 42 ton. Ze worden in week 39 geplaatst. Een mobiele kraan wordt ingezet om de hijswerkzaamheden uit te voeren. Voor deze activiteit wordt de bouwplaats tijdelijk uitgebreid ter hoogte van stadsbrasserie MaZo en eetcafé Van Beek. Hierdoor is de Turfmarkt gedeeltelijk afgezet: voetgangers en fietsers kunnen wel hun doorgang vinden, voor gemotoriseerd verkeer is de Turfmarkt van 25 tot en met 29 september versperd. Op het moment dat de kolommen gehesen worden, wordt al het verkeer om veiligheidsredenen tegengehouden door verkeersregelaars. De activiteiten en maatregelen zijn afgestemd met de gemeente Den Haag.

Wat betekent dat voor u?

Vanaf maandag 24 september gaan we een deel van de bouwschutting verplaatsen. Op dinsdag 25 september wordt de mobiele kraan geïnstalleerd. De hijswerkzaamheden zelf zijn gepland op woensdag 26 tot en met vrijdag 28 september. Volgens planning worden er twee a drie kolommen per dag gehesen. Indien de werkzaamheden uitlopen, worden de resterende kolommen op zaterdag 29 september geplaatst. Wij doen ons uiterste best de hijswerkzaamheden zo veilig en snel mogelijk af te ronden, zodat de overlast beperkt blijft.

Tijdens deze werkzaamheden zijn wij bereikbaar via info@cadanz.nl. Ook voor vragen over dit schrijven mag u contact met ons opnemen via dit mailadres. Wij danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!