Zoeken
20181016_142309.jpg

Nieuwe uitrit bouwterrein

20181016_142309.jpg

De gemeente Den Haag en ontwikkelaar Sonate Spuikwartier organiseerden op 24 augustus een informatieavond over de bouw van het project Sonate, de woontorens rondom het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC). Bij start bouw van Sonate, verandert de bouwplaats van het OCC. Daarom maken wij een extra uitrit van het bouwterrein aan de kant van de Turfhaven/Turfmarkt. Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden hiervan die binnenkort uitgevoerd worden.

Wat gaan we doen?

Bouwverkeer dat de bouwplaats verlaat via de nieuwe uitrit, kruist voetgangers en fietsers die via de Haagse Loper naar de binnenstad lopen of fietsen. Om een veilige situatie te creëren, wordt eind deze maand een oversteekplaats ingericht. Met behulp van betonbarrières wordt de route voor het bouwverkeer richting de Kalvermarkt/Fluwelen Burgwal afgebakend. Een zebrapad markeert de oversteekplaats voor voetgangers. Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer te begeleiden bij vertrekkend transport. De activiteiten en maatregelen zijn afgestemd met de gemeente Den Haag.

Tijdens deze werkzaamheden zijn wij bereikbaar via info@cadanz.nl. Ook voor vragen over dit schrijven mag u contact met ons opnemen via dit mailadres. Wij danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!