Zoeken
Amare_202105.jpg

De allerlaatste update...

Amare_202105.jpg

In deze allerlaatste update leest u welke afrondende activiteiten in mei/juni worden uitgevoerd op de bouwplaats van Amare aan het Spuiplein.

Uitvoering

De ca. 4.000m2 aan zonnepanelen op het dak doen inmiddels hun werk. Het opruimen is begonnen en de laatste puntjes op de i vinden plaats in en rondom Amare. Begin juni starten we met het leegmaken van het Spuiplein, zodat aannemer Habo in opdracht van de gemeente binnenkort kan starten met de definitieve bestrating van het openbaar gebied.

Testen

Er zijn de afgelopen periode veel succesvolle testen geweest in het gebouw. De komende periode staan nog testen op het gebied van verlichting, brandmelding en beveiligingssystemen op het programma.

Bouwcombinatie Cadanz

Na gereedmelding zal de website www.cadanz.nl offline worden gehaald. Ook meldingen via www.verbeterdebouw.nl voor het project Amare kunnen dan niet meer via deze weg worden gemaakt.

Amare

Amare neemt binnenkort het stokje van ons over. Blijf op de hoogte door u aan te melden voor de Amare Nieuwsbrief. Of kijk voor meer informatie op www.amare.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen via communicatie@amare.nl.

Bedankt!

Vanaf april 2017 hebben we u maandelijks op de hoogte gebracht van onze werkzaamheden. We willen u bedanken voor alle interesse, tips en meldingen die u de afgelopen 4 jaar met ons heeft gedeeld!

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!