Zoeken

Voorbereidende werkzaamheden buiten werktijden

Betonpomp occ juni.JPG

De ruwbouw van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) is in volle gang. De komende weken zijn we volop bezig met de realisatie van de begane grondvloer en de eerste verdieping boven de voormalig Turfmarktgarage en met de liftkern in het midden van het gebouw. De betonwerkzaamheden voor deze onderdelen zijn zeer omvangrijk en tijdsintensief. Daarom zijn we op donderdag 2 augustus, woensdag 8 augustus en vrijdag 10 augustus genoodzaakt om de betonpomp voor deze storts al vanaf 6.00 uur op te stellen. Het installeren van de pomp kan geluidshinder veroorzaken. De betonwerkzaamheden zelf starten pas om 7.00 uur.

Daarnaast is het zo dat de aanhoudende warmte ervoor kan zorgen dat de storts niet zo snel gaan als wij nu gepland hebben. De stortwerkzaamheden kunnen om veiligheidsredenen niet onderbroken worden, maar wij verwachten dat de werkzaamheden voor 19.00 uur zijn afgerond. Uiteraard doen wij ons best de mogelijke overlast beperkt te houden.

Tijdens deze werkzaamheden zijn wij bereikbaar via info@cadanz.nl. Ook voor vragen over dit schrijven of opmerkingen met betrekken tot de bouw van het OCC mag u contact met ons opnemen via dit mailadres.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!