icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 juni 2022
Wonderwoods

De groei van Wonderwoods

Bouwcombinatie

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Wonderwoods te Utrecht.

16.jpg

Boeri

De Boeri-toren schiet de hoogte in: momenteel wordt de 5e verdiepingsvloers gestort. Aansluitend worden de wanden op 5e verdieping aangebracht. De toren wordt voorzien van een verticaal bos van beplanting aan de balkons en gevels. Begin april beleefden we met het plaatsen van de eerste prefab bloembakken voor deze groene gevels een mooie mijlpaal in de bouw van Wonderwoods. Inmiddels zijn alle bloembakken op de 2e  verdieping geplaatst. Nog voor de bouwvak volgen ook de eerste boombakken.

MVSA

Bij de MVSA-toren zijn we bezig met de stort van de 3e verdieping. Daarmee is de complexe tweede verdieping afgerond en kan het bouwtempo de komende verdiepingen worden verhoogd. Over enkele weken worden de eerste prefab sandwich gevelelementen geplaatst.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project