icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 01 februari 2016

Bouw Hart van 's-Gravenzande in volle gang

Hart van 's-Gravenzande

HvsG_Bouwupdate BPD

Zelfs vanaf grote afstand is de bedrijvigheid in het centrum van 's-Gravenzande te zien door de imposante bouwkranen. Straks is het hier heerlijk wonen boven het gezellige winkelcentrum. Projectmanager Erwin Schoof van BPD praat u graag bij over de bouw.

"In het tweede kwartaal van 2017 krijgen de eerste kopers de sleutel van hun gloednieuwe appartement. Voor die tijd moet er nog veel werk worden verzet. In september is de bouw gestart. Inmiddels zitten de heipalen in de grond en is een deel van de fundering gestort.

In maart gaan we de lucht in. Het Hart van 's-Gravenzande wordt gerealiseerd met een prefab bouwsysteem. Dit betekent dat er in de frabriek veel is voorbereid en dat versnelt de bouwtijd. Wie over een paar maanden langsloopt, zal zijn ogen niet geloven."

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project