Zoeken
20190205_170913.jpg

Update werkzaamheden februari

20190205_170913.jpg

In deze update leest u welke activiteiten in februari worden uitgevoerd op de bouwplaats van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein.

Constructie

Inmiddels staan aan elke zijde van het gebouw de kenmerkende gevelkolommen. De betonwanden van de ensemblezaal worden op dit moment gestort. De verwachting is dat we medio maart met deze zaal op hoogte zijn, zodat de staalconstructie van het dak op de ensemblezaal geplaatst kan worden. Ook de concertzaal maakt vorderingen met de betonwanden en ook hier is de verwachting dat we in maart op hoogte zijn. Verder is de montage van de staalconstructie in volle gang en worden er voorbereidingen getroffen voor de definitieve gevel. De betonkernen zijn klaar, hierdoor kunnen we de geprefabriceerde trappen deze maand gaan inhijsen en plaatsen, daarna starten we met de inbouw van de liften.

Rondleiding op de bouwplaats

Op dinsdag 19 maart organiseren we een rondleiding voor geïnteresseerde buurtbewoners op onze bouwplaats. Er kunnen maximaal 20 personen mee met de rondleiding, dus meld u zich vooraf aan via info@cadanz.nl. Na aanmelding krijgt u nadere informatie over het bouwplaatsbezoek toegestuurd. De rondleiding start om 16.00 uur en is naar verwachting om 17.00 uur afgelopen.

Film

Versneld zien wat we het afgelopen half jaar allemaal gerealiseerd hebben op de bouwplaats? Bekijk dan onze nieuwe time lapse film! Deze halfjaarlijkse films zijn zichtbaar op www.cadanz.nl.

Werktijden

Bouwcombinatie Cadanz streeft ernaar om alle werkzaamheden van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur uit te voeren. Echter komt het voor dat er ook na 19.00 uur of op zaterdag van 7.00 tot 19.00 uur gewerkt wordt. Diverse werkzaamheden kunnen namelijk om veiligheidsredenen niet onderbroken worden. Uiteraard doen wij ons best de mogelijke overlast beperkt te houden.

Vragen of opmerkingen

Dat bouwen overlast met zich meebrengt, kunnen we niet ontkennen of voorkomen. De bouwplaats van het OCC is echter wel aangesloten bij Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar Bewuste Bouwers voor staat en zo realiseren wij ons project. Voor meer informatie over deze gedragscode kunt u kijken op www.bewustebouwers.nl. Heeft u de komende periode vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van het OCC? Mail ze dan naar info@cadanz.nl of bel naar 070-414 4200.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!