Zoeken
Gebouw G van bovenaf.jpg

Nieuw Kijkduin – Fase 2 krijgt vorm

Gebouw G van bovenaf.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Nieuw Kijkduin – Fase 2.

Bij Tramontana (gebouw G) is er op de tweede verdieping gestart met het plaatsen van betonnen tussenwanden. Dit zijn de scheidingswanden tussen de verschillende appartementen. Iedere dag wordt er een wand gestort. Daarnaast worden voor de derde verdiepingsvloer de eerste twee vakken breedplaten gelegd. Op de begane grond worden voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van de wandelementen op de gevel.

Bij Levanter (gebouw F) wordt de tweede verdiepingsvloer gestort en zijn de betontrappen geplaatst. Hierop volgend wordt gestart met de wanden rond de liftkern en het trappenhuis.

De fundering is inmiddels gestort in gebouw Lombarde (gebouw E) en deze week komt de kelderwand gereed. Bovendien is een start gemaakt met de begane grondvloer.

Ook Sirocco (gebouw D) krijgt meer vorm. Ruim de helft van de fundering is uitgegraven en de werkvloer is gestort. De wapening is aangebracht en de bekisting wordt geplaatst. Eind vorige week is hier gestart met het storten van beton.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!