icon-arrow-right

Wij geven woningen en kantoren een nieuw leven met een nieuwe indeling, nieuwe schil en nieuwe installaties. Duurzaam voorraadbeheer wordt zo heel makkelijk.

Renovatie

Hilvertshof, Hilversum

Winkelcentrum Hilvertshof in Hilversum heeft een enorme metamorfose ondergaan. In opdracht van eigenaar de Kroonenberg Groep heeft Boele & van Eesteren het winkelcentrum ingrijpend verbouwd...

Lees meer

Voorzetgebouw Hoog Catharijne, Utrecht

In opdracht van Klépierre heeft Boele & van Eesteren met ‘het Voorzetgebouw’ de nieuwe hoofdentree van het welbekende winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht gerealiseerd.

Lees meer

NCIA, Den Haag

In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf heeft Bouwcombinatie NCIA, bestaande uit Boele & van Eesteren en Visser & Smit Bouw, de nieuwbouw en renovatie van het NATO Communications and...

Lees meer

terug omhoog

Transformeren is optimaliseren

Met de huidige leegstandsproblematiek op de kantorenmarkt denken wij graag met onze opdrachtgevers mee over het transformeren van bestaande gebouwen op bestaande locaties. Het herindelen van een kantoor om te voldoen aan nieuwe werkvormen of het verduurzamen van gebouwen zijn opgaven waarbij we onze expertise graag inbrengen. Wilt u dat de werkzaamheden tijdens de renovatie in uw pand gewoon doorgaan? Geen enkel probleem. Ook hiermee hebben we inmiddels zeer ruime ervaring opgebouwd.


terug omhoog