icon-arrow-right


Projectwebsites

Informatie

In het najaar van 2019 is Boele & van Eesteren gestart met de bouw van woontorens Adagio en Bolero. De torens maken deel uit van het project Sonate in het Spuikwartier, hartje Den Haag, op de plek waar eerder de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken gevestigd waren.


De torens verrijzen op een prominente locatie en daarom is er gekozen voor een kwalitatieve hoogwaardige afwerking. Een hoog afwerkingsniveau dat binnen wordt voortgezet, zowel in de verkeersruimtes als in de appartementen.


Adagio krijgt een omvang van 1.215m2 BVO commerciële ruimte en 23.700 m2 wonen, waarin 268 twee-, drie- en vierkamerappartementen worden gerealiseerd. Adagio wordt bovenop de bestaande parkeergarage van het voormalige gebouw van de ministeries van Justitie en Binnenlandse zaken gerealiseerd. De fundering moet daarom door deze garage worden geconstrueerd. Deze aanpassingen zijn eind 2019 gestart en nemen ruim een jaar bouwtijd in beslag.

Bolero wordt met 18.210 m2 BVO wonen en 285 m2 BVO commerciële ruimte wat kleiner qua omvang en gaat plaats bieden aan 188 twee-, drie- en vierkamerappartementen. De werkzaamheden voor Bolero zijn begin 2020 gestart.


Sonate Spuikwartier

Het project Sonate spuikwartier is geïnitieerd door het samenwerkingsverband Sonate Spuikwartier c.v., bestaande uit Reggeborgh Vastgoed, VolkerWessels en Delta Development Group. In deze eerste fase van het project worden twee woontorens ontwikkelt en gerealiseerd. In een later stadium wordt het plan voor een derde woontoren, Cantate, verder uitgewerkt.


Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project: Sonate

Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht