Projectwebsites

Nieuws


20 maart 2019

Hijswerkzaamheden aan de Schedeldoekshaven

Volgende week gaan we de staalconstructies in de concertzaal plaatsen. Deze spanten vormen de dragers waarop uiteindelijk het dak komt te liggen. Voor deze hijswerkzaamheden zetten we een mobiele kraan in. Dit werk heeft géén invloed op het verkeer aan de Schedeldoekshaven. Al deze activiteiten zijn afgestemd met de gemeente Den Haag.


Wanneer gaan we dat doen?

Van maandag 25 maart tot en met woensdag 27 maart wordt de mobiele kraan opgebouwd en geïnstalleerd. Aansluitend worden de spanten gehesen van donderdag 28 tot en met vrijdag 29 maart. De afbouw van de mobiele kraan vindt plaats van maandag 1 april tot en met woensdag 3 april.


Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze werkzaamheden of vragen over de bouw van het OCC? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@cadanz.nl.


08 maart 2019

Update werkzaamheden maart

In deze update leest u welke activiteiten in maart worden uitgevoerd op de bouwplaats van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein.


Constructie

De betonwerkzaamheden van de ensemblezaal zijn nog in volle gang, dit geldt ook voor de omloopvloeren.  De wanden van de concertzaal zijn op hoogte en de verwachting is dat we eind maart de staalconstructie van het dak op deze zaal kunnen plaatsen. In de theaterzaal zijn we gestart met de eerste afbouwwerkzaamheden. De montage van de trappen en de liften gaan gestaag door. Verder starten we deze maand met de gevelwerkzaamheden aan de zijde van het Spuiplein en de Turfmarkt, de uitstraling van het gebouw zal hierdoor nog meer vorm krijgen.


Werktijden

Bouwcombinatie Cadanz streeft ernaar om alle werkzaamheden van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur uit te voeren. Echter komt het voor dat er ook na 19.00 uur of op zaterdag van 7.00 tot 19.00 uur gewerkt wordt. Diverse werkzaamheden kunnen namelijk om veiligheidsredenen niet onderbroken worden. Uiteraard doen wij ons best de mogelijke overlast beperkt te houden.


Vragen of opmerkingen

Dat bouwen overlast met zich meebrengt, kunnen we niet ontkennen of voorkomen. De bouwplaats van het OCC is echter wel aangesloten bij Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar Bewuste Bouwers voor staat en zo realiseren wij ons project. Voor meer informatie over deze gedragscode kunt u kijken op www.bewustebouwers.nl. Heeft u de komende periode vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van het OCC? Mail ze dan naar info@cadanz.nl of bel naar 070-414 4200.


05 maart 2019

Webcam weer actief

Vanaf nu kunt u de bouw weer live volgen!
Wegens technische redenen was de camera bovenop het Wijnhavenkwartier helaas tijdelijk uitgeschakeld. Vanaf nu maakt de camera elk half uur weer een foto van de werkzaamheden.
U kunt de webcam bekijken via de knop ‘Webcam’ in het menu links van dit bericht. U kunt ook hier klikken om direct naar de beelden te gaan.  


terug omhoog

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project: Onderwijs- en Cultuurcomplex

Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht