icon-arrow-right


Projectwebsites

Nieuws


08 mei 2020

Update werkzaamheden mei

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen maand zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van ons project Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.


Zeilen in de wind

Dankzij het harde werk de afgelopen tijd is het toekomstige Inntel Hotels Den Haag Marina Beach inmiddels wind- en waterdicht. De komende periode staan de werkzaamheden in het teken van de ‘zeilen’ in de gevel, die het hotel haar karakteristieke uitstraling geven. Daarnaast kan er, nadat de laatste glasdelen gemonteerd zijn, worden gestart met het afwerken van de gevel.


Onderste bouwlagen

Op de onderste bouwlaag is de anhydrietvloer gestort en wordt momenteel hard gewerkt aan en in de plafonds. Daarnaast is de keuken betegeld en wordt de benodigde keukenapparatuur geïnstalleerd. Op de eerste tot en met zesde verdieping staan de werkzaamheden in het teken van de fijne afbouw. Er worden nog een aantal kleine werkzaamheden uitgevoerd, waarna de kamers van het toekomstige hotel op verdieping 5 en 6 al bijna klaar zijn om gemeubileerd te worden. Deze werkzaamheden lopen de komende periode verder door tot de eerste verdieping.


Bovenste verdiepingen

Afgelopen week zijn de eerste metalstud wanden op de 12e verdieping van het hotel. De komende weken worden deze werkzaamheden voortgezet naar de lagere verdiepingen. Op bijna alle bouwlagen zijn inmiddels de dekvloeren gestort.


24 maart 2020

Algemene berichtgeving omtrent coronavirus

Het coronavirus leidt tot veel vragen, ook voor de partijen waarmee Boele & van Eesteren, onderdeel van VolkerWessels, werkt. Met dit bericht informeren wij u over de mogelijke gevolgen van het coronavirus voor de werkzaamheden van Boele & van Eesteren.


Boele & van Eesteren houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Hierbij nemen wij de veiligheid en gezondheid van u, onze medewerkers, leveranciers en partners zeer serieus. Omdat het om een ernstig en besmettelijk virus gaat, doen wij ons uiterste best om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Tegelijkertijd blijven wij ons elke dag inzetten voor de uitvoering van onze projecten. 

Wij stellen daarom alles in het werk om de impact van het coronavirus voor lopende en toekomstige projecten tot een minimum te beperken. Op dit moment is niet te voorzien hoe het virus zich de komende tijd zal ontwikkelen en welke invloed het virus zal hebben. Daarnaast kunnen meer ingrijpende maatregelen van de overheid volgen.

Gezien de onzekere omstandigheden kunnen wij niet op voorhand uitsluiten dat in de toekomst hierdoor in sommige gevallen mogelijk (plannings)problemen kunnen ontstaan. Mocht in de komende tijd blijken dat dit bij onze projecten aan de orde is, zullen wij de betreffende partijen hierover zo spoedig mogelijk informeren. In overleg zullen wij dan de verdere maatregelen bespreken om de gevolgen hiervan zoveel als redelijkerwijs mogelijk te beperken.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben over een project van Boele & van Eesteren, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.


16 maart 2020

Update werkzaamheden maart - april 2020

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen maanden zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van ons project Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.


Gevel & afbouw

Inmiddels heeft de dakdekker de laatste hand gelegd aan het dak van de 13e verdieping en is er op het dak gestart met het inregelen van de techniek. Ondanks het stormachtige weer van de afgelopen periode zijn de aluminium kaders van de gevel nu voor 90 procent gemonteerd. De komende weken worden deze kaders ingevuld met glas. Naar verwachting worden deze werkzaamheden eind maart afgerond, waarna er gestart kan worden met de afwerking van de gevel en de afbouw van de 7e tot 12e verdieping.


Afbouw t/m 6e verdieping

Op de onderste bouwlagen is de afbouw in volle gang. Tot en met de 6e verdieping zijn alle wanden gestuct en zijn de Metalstud wanden voor 75 procent gereed. Ook is er gestart met de fijne afbouw. Op de begane grond staat de komende periode in het teken van het storten van de anhydrietvloeren, het monteren van het systeemplafond en de wandafwerking.


terug omhoog

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project: Noordelijk Havenhoofd Scheveningen

Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht