icon-arrow-right


Projectwebsites

Informatie

Direct aan de Kijkduinse boulevard realiseert Boele & van Eesteren ‘Nieuw Kijkduin’. Nieuw Kijkduin is onderdeel van de nieuwe skyline aan de boulevard van Kijkduin. In totaal worden er 266 appartementen en ruim 17.000 m2 aan commerciële ruimten gerealiseerd. Het plan, dat in opdracht van ontwikkelaar FRED Developers wordt uitgevoerd, bestaat uit een combinatie van koop- en huurappartementen. De verdiepte stallingsgarage wordt voorzien van individuele bergingen voor de bewoners van Nieuw Kijkduin.


De realisatie van de 7 gebouwen wordt gefaseerd uitgevoerd. De bouw van gebouwen Poniente, Vendaval en Gregale is in 2018 gestart en in juni 2020 zijn gebouwen Poniente en Vendaval opgeleverd. De werkzaamheden aan gebouw Gregale worden eind 2020 afgerond. De werkzaamheden ten behoeve van de laatste 4 gebouwen (Tramontana, Levanter, Lombarde en Sirocco) gaan eind 2020 van start.


Duurzaam & natuur

Het beste van Kijkduin blijft bewaard. Het blijft een fijne familiebadplaats met rust, natuur en breed strand met volop recreatie- en sportmogelijkheden. Bij de herontwikkeling van de badplaats ligt de focus op duurzaamheid. Zo wordt het nieuwe Kijkduin volledig gasvrij opgeleverd en worden zowel de appartementen als de commerciële ruimtes voorzien van zonnepanelen. De commerciële ruimten worden uitgerust met groene ‘mos-sedum’ daken, wat bijdraagt aan de waterbuffer van het geheel, de zuivering van de lucht en gaat de opwarming van het dak tegen.


Virtuele tour

Via deze link kunt u de virtuele website bekijken. Via een virtuele tour kan je jezelf begeleiden door Nieuw Kijkduin.


Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project: Nieuw Kijkduin

Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht