icon-arrow-right


Projectwebsites

Informatie

Direct aan de Kijkduinse boulevard realiseert Boele & van Eesteren ‘Nieuw Kijkduin’. Nieuw Kijkduin is onderdeel van de nieuwe skyline aan de boulevard van Kijkduin. De eerste fase van het plan omvat 3 gebouwen (Poniënte, Vendaval en Gregale) met 112 luxe appartementen bovenop een gevarieerde functiemix van retail, horeca en food. 


Het plan, dat in opdracht van ontwikkelaar FRED Real Estate Developers wordt uitgevoerd, bestaat uit een combinatie van koop- en huurappartementen. De verdiepte stallingsgarage wordt voorzien van individuele bergingen voor de bewoners van Nieuw Kijkduin.


Duurzaam & natuur

Het beste van Kijkduin blijft bewaard. Het blijft een fijne familiebadplaats met rust, natuur en breed strand met volop recreatie- en sportmogelijkheden. Bij de herontwikkeling van de badplaats ligt de focus op duurzaamheid. Zo wordt het nieuwe Kijkduin volledig gasvrij opgeleverd en worden zowel de appartementen als de commerciële ruimtes voorzien van zonnepanelen. De commerciële ruimten worden uitgerust met groene ‘mos-sedum’ daken, wat bijdraagt aan de waterbuffer van het geheel, de zuivering van de lucht en gaat de opwarming van het dak tegen.


Fases

In totaal worden er circa 300 appartementen en ruim 17.000 m2 aan commerciële ruimten gerealiseerd. De herontwikkeling van Kijkduin wordt in fases uitgevoerd. De bouw van de eerste fase is in het voorjaar van 2018 van start gegaan en gebouwen Poniënte en Vendaval zijn in juni 2020 opgeleverd. Gebouw Gregale volgt naar verwachting dit najaar. 


Virtuele tour

Via deze link kunt u de virtuele website bekijken. Via een virtuele tour kan je jezelf begeleiden door de eerste fases van Nieuw Kijkduin.


Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project: Nieuw Kijkduin

Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht