icon-arrow-right


Projectwebsites

Informatie

Op de Lloydpier in Rotterdam realiseert Bouwcombinatie Kroon & de Koning | Boele & van Eesteren VOF de projecten Lloyd Yard en Babel. De werkzaamheden zijn eind 2021 van start gegaan. 


Lloyd Yard

Lloyd Yard bestaat uit een verdiepte parkeergarage met hierboven 136  appartementen verdeeld over 5 blokken: Kratonblok, Loods Bali woningen, Maasblok, Maasvensterblok en Lloydblok. Het Kratonblok bevat 53 huurwoningen. De overige blokken bevatten 83 koopwoningen. De woonoppervlaktes variëren tussen de ca. 48 m2 en 171 m2. Aan de binnenzijde van de blokken komt een grote semipublieke binnentuin die via het Maasvenster uitzicht heeft op de Nieuwe Maas. Op de website www.lloydyard.nl leest u meer over het project Lloyd Yard.


Babel

Babel betreft eveneens een verdiepte parkeergarage met hierboven 24 tweelaagse woningen die zijn gestapeld als een piramide, waardoor er terrassen ontstaan met daarop de buitenruimte van de woningen. De woonoppervlaktes variëren tussen de ca. 80 m2 en 190 m2. Op de website www.woneninbabel.nl leest u meer over het project Babel.


Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project: Lloyd Yard en Babel

Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht