icon-arrow-right


Projectwebsites

Nieuws


26 maart 2020

Update werkzaamheden april

In deze update leest u welke activiteiten in april worden uitgevoerd op de bouwplaats van Amare aan het Spuiplein.


Constructie

Binnenkort wordt de gestucte gevel aan de Turfmarkt zichtbaar en krijgt het straatbeeld aan deze zijde al een hele andere uitstraling. Binnenin het gebouw gaan de afbouwwerkzaamheden gestaag door, de komende periode wordt er gestart met het tegel-, stuc- en schilderwerk. De vloer in de theaterzaal wordt voorzien van parket en in de concertzaal worden de akoestische wandpanelen bevestigd en de tribunes opgebouwd. De roltrappen worden afgewerkt en voorzien van leuningen. Door de metal stud wanden die in het gehele gebouw geplaatst zijn, ontstaan er nu aparte ruimtes. Zo worden onder andere de diverse studio’s zichtbaar. Ook de docentenkamer, waarin het daglicht via het dak naar binnen valt wordt ineens een aangename ruimte. Op het dak wordt de gevelconstructie van de patio’s verder opgebouwd, de dakbedekking aangebracht en worden technische installaties gemonteerd.


's avonds bevoorraden ter voorkoming van opstoppingen

De aan- en afvoer van materialen en het transport hiervan in het gebouw gebeurt aan de Tufhaven (uiterlijk tot 22.00 uur), waardoor het transportbeweging aan de zijde van het Spuiplein minder wordt. Dit doen we om overdag het aan- en afvoer van materialen zoveel mogelijk te beperken, zodat het doorgaand verkeer hier geen hinder van ondervindt.


24 maart 2020

Algemene berichtgeving omtrent coronavirus

Het coronavirus leidt tot veel vragen, ook voor de partijen waarmee bouwcombinatie Cadanz (Boele & van Eesteren | Visser & Smit Bouw) werkt. Met dit bericht informeren wij u over de mogelijke gevolgen van het coronavirus voor de werkzaamheden van bouwcombinatie Cadanz.


Bouwcombinatie Cadanz houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Hierbij nemen wij de veiligheid en gezondheid van u, onze medewerkers, leveranciers en partners zeer serieus. Omdat het om een ernstig en besmettelijk virus gaat, doen wij ons uiterste best om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Tegelijkertijd blijven wij ons elke dag inzetten voor de uitvoering van Amare. 

Wij stellen daarom alles in het werk om de impact van het coronavirus voor ons project tot een minimum te beperken. Op dit moment is niet te voorzien hoe het virus zich de komende tijd zal ontwikkelen en welke invloed het virus zal hebben. Daarnaast kunnen meer ingrijpende maatregelen van de overheid volgen.

Gezien de onzekere omstandigheden kunnen wij niet op voorhand uitsluiten dat in de toekomst dit toch een impact gaat krijgen op de bouw van Amare. In overleg zullen wij dan de verdere maatregelen bespreken om de gevolgen hiervan zoveel als redelijkerwijs mogelijk te beperken.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.


03 maart 2020

Update werkzaamheden maart

In deze update leest u welke activiteiten in maart worden uitgevoerd op de bouwplaats van Amare aan het Spuiplein.


Constructie

Nog even en de gestucte gevel aan de Turfmarkt wordt zichtbaar, hierdoor krijgt het straatbeeld aan deze zijde vanaf medio maart al een hele andere uitstraling. Binnenin het gebouw gaan de afbouwwerkzaamheden gestaag door. De vloer in de theaterzaal wordt voorzien van parket en in de concertzaal worden de akoestische wandpanelen bevestigd. In het gehele gebouw worden dekvloeren gesmeerd, metal stud wanden geplaatst en worden de technische installaties aangebracht. Op het dak wordt de gevelconstructie van de patio’s opgebouwd, de dakbedekking aangebracht en worden technische installaties gemonteerd.


's avonds bevoorraden ter voorkoming van opstoppingen

De aan- en afvoer van materialen voor de afbouw gebeurt aan de Tufhaven (uiterlijk tot 22.00 uur), waardoor het transportbeweging aan de zijde van het Spuiplein minder wordt. Dit doen we om overdag het aan- en afvoer van materialen zoveel mogelijk te beperken, zodat het doorgaand verkeer hier geen hinder van ondervindt. Materialen die vocht afhankelijk zijn worden direct in het gebouw getransporteerd.  


Rondleiding op de bouwplaats

Op dinsdag 31 maart organiseren we een rondleiding voor geïnteresseerde buurtbewoners op onze bouwplaats. Er kunnen maximaal 20 personen mee met de rondleiding, dus meld u zich vooraf aan via info@cadanz.nl. Na aanmelding krijgt u nadere informatie over het bouwplaatsbezoek toegestuurd. De rondleiding start om 16.00 uur en is naar verwachting om 17.00 uur afgelopen.


terug omhoog

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project: Amare

Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht