icon-arrow-right


Projectwebsites

Maatregelen om medewerkers en maatschappij gezond en veilig te houden

Bouwcombinatie Cadanz, onderdeel van VolkerWessels, neemt de volgende maatregelen om haar omgeving, medewerkers en de maatschappij te beschermen tegen COVID-19 (Corona virus).

Wij nemen onze verantwoordelijkheid om te handelen volgens zowel nationale als internationale richtlijnen bij de uitvoering van de projecten voor onze opdrachtgevers. Onze aanpak blijft in lijn met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

VolkerWessels heeft half maart besloten om alle medewerkers op de (project)kantoren in Nederland, tot nader order, na vooraf toestemming en waar mogelijk thuis te laten werken en alle overleggen via de digitale kanalen plaats te laten vinden. De komende periode werken we onverminderd door, onze online infrastructuur maakt dit gelukkig mogelijk.

Via deze link is meer informatie te vinden over de maatregelen / instructies (in meerdere talen te downloaden) die VolkerWessels treft op haar bouwplaatsen om snelle verspreiding van het coronavirus te stoppen.


Aanvullende maatregelen bouwcombinatie Cadanz:

Op het project Amare is voor bouwcombinatie Cadanz de gezondheid van alle betrokken medewerkers prioriteit en zijn voor de bouwplaats naast de algemene maatregelen, de volgende aanvullende maatregelen getroffen:

  • Bij de balie van de portier wordt maximaal één persoon, die op de bouwplaats aan het werk moet, per keer toegestaan
  • Er is extra toezicht (meerdere toezichthouders) op het naleven van deze aanvullende regels op de bouwplaats, zodat het voor iedereen werkbaar blijft
  • Er is een toolbox opgesteld die beschikbaar gesteld wordt aan alle partijen
  • Er vinden geen fysieke bijeenkomsten met meer dan vijf personen plaats

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project: Amare

Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht