Mensen een thuis bieden in een woning die snel, duurzaam en met een duidelijk stappenplan tot stand komt. We blijven voor u zoeken naar het meest optimale proces.

Woningbouw

De Hooch, Amsterdam

De Hooch is een ontwikkeling van Kondor Wessels Vastgoed en Steenvastgoed en omvat 28 appartementen in het luxe segment en 80 parkeerplaatsen in een 2-laagse ondergrondse stallingsgarage. 

Lees meer

Holy Résidence, Vlaardingen

Aan de Willem de Zwijgerlaan in Vlaardingen realiseert Boele & van Eesteren 44 luxe en duurzame appartementen. Het plan bestaat uit twee gebouwen met elk 22 appartementen die op de begane...

Lees meer

De Kwekerij, Rijnsburg

De Kwekerij is een sfeervolle, kleinschalige nieuwbouwwijk in het centrum van Rijnsburg. Op het terrein van vier voormalige kwekerijen komen 10 koopwoningen en 35 sociale huurwoningen. De woningen...

Lees meer

terug omhoog

Julia's eiland - Fase 2

Boele & van Eesteren heeft Julia’s Eiland - Fase 2 gerealiseerd. Deze fase bestaat uit 18 eengezinswoningen, 7 royale herenhuizen en 6 twee-onder-een-kapwoningen.

Lees meer

Waddenpad, Gouda

Aan de westkant van Gouda wordt een nieuwe, waterrijke en groene woonwijk gerealiseerd: Westergouwe. Dit deelplan omvat de laatste woningen die op Eiland-I. De 9 rijwoningen en 4 twee-onder-een...

Lees meer

Sluispolder West fase 1, Maassluis

Boele & van Eesteren heeft in de eerste fase van de vernieuwing van Sluispolder West te Maassluis 25 huur- en 11 koopwoningen gerealiseerd. Met voornamelijk eengezinswoningen, voor- en...

Lees meer

terug omhoog

Onze klanten

Wij bouwen woningen voor beleggers, corporaties, zorginstellingen en particulieren. Verschillende doelgroepen met heel verschillenden wensen en eisen. Een wens hebben ze gemeen: een courante, mooie en comfortabele woning en een makkelijk en overzichtelijk (bouw) proces. Met ons PlusWonen concept realiseren we woningen en appartementen op een snelle en schone manier met weinig foutkansen.


terug omhoog

PlusWonen: het slimme duurzame woonconcept

PlusWonen is een uitgelezen woningconcept voor beleggers en woningcorporaties. Het staat voor bouwen met eindeloze mogelijkheden, wat alles te maken heeft met de grote flexibiliteit van het concept dat continu doorontwikkeld wordt. Daardoor heeft PlusWonen zich de laatste jaren bewezen in zeer uiteenlopende projecten. Uitbreiding of inbreiding, kleine of grote series, appartementen of grondgebonden woningen, óók wanneer de budgetten krap zijn: PlusWonen biedt een betaalbare maatwerkoplossing. Een visueel aantrekkelijke oplossing bovendien, want de architectonische vrijheid binnen het PlusWonen-concept is groot. 

En we geven met PlusWonen een dubbel statement af: duurzaam bouwen is heel goed mogelijk. Én: duurzaam hoeft niet duur te zijn. Hoe PlusWonen volgens het ClimateReady-concept werkt en welke voordelen het oplevert, leest u in de folder, brochure of op pluswonen.nl.

Downloads


PlusWonen: eindeloze mogelijkheden

PlusWonen is ontwikkeld door VolkerWessels en wij hebben inmiddels al diverse PlusWonen projecten met succes gebouwd en ontwikkeld! Deze presteren standaard 10% beter dan de geldende EPC-norm en de toekomstige bewoner kan kiezen uit extra (installatie) maatregelen om de PlusWoning verder te verduurzamen en de energierekening te verlagen. Het halen van EPC 0 (nul) is met PlusWonen mogelijk! Daarnaast kiezen we bij dit concept voor duurzame materialen, duurzame samenwerking en duurzaam grondstoffenbeheer.

 

Projecten: 


terug omhoog

MorgenWonen: Kwaliteit is standaard

MorgenWonen is dé nieuwe standaard in ontwikkelen en bouwen. Door het gebruik van slimme uitwisselbare platformelementen kan er ongekend snel gebouwd worden; binnen één dag van een leeg stuk grond naar een volledige woning. Het resultaat is een duurzame woning van hoge kwaliteit; onderhoudsarm & energienotanul.  Het concept is zelfs al geschikt voor projecten vanaf één woning. Met MorgenWonen bewijzen wij dat een snelle bouw niet ten koste hoeft  te gaan van kwaliteit of duurzaamheid. Kijk voor meer informatie op morgenwonen.nl.

Downloads


MorgenWonen: Comfortabel en milieubewust

Met het door VolkerWessels ontwikkelde MorgenWonen-concept realiseren wij woningen met een energienotanul.   MorgenWonen combineert milieubewust en comfortabel wonen; alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen waarmee eigen energie wordt opgewekt.

De woningen van MorgenWonen worden zeer compleet afgewerkt. Bij de oplevering is het huis gestoffeerd,  zijn de muren geschilderd en is de badkamer compleet ingericht; letterlijk vandaag de sleutel, morgen wonen!

 Projecten:

Julia's morgen

De Nieuwe Morgen


terug omhoog

Wij zijn ontwikkelende bouwers. Dit betekent dat we u van de ontwikkeling tot het sleutelklaar opleveren van dienst kunnen zijn. Daarnaast profiteert u van de wederzijdse expertise van onze medewerkers waardoor we al in de ontwikkelingsfase een plan op haalbaarheid toetsen aan de bouwpraktijk. Het is daarom heel logisch dat we waar nodig ook de financiering en/of de verkoop voor onze rekening nemen. Door efficiënt te ontwikkelen realiseren we een hoger rendement voor onze opdrachtgevers. Omgekeerd profiteren onze bouwers van de kennis van hun ontwikkelende collega's. Deze kruisbestuiving van ontwikkelaars en bouwers leidt tot commercieel succesvolle innovaties, zoals de nieuwste prefab toepassingen in nieuwbouw en renovatie. Om kopers van onze woningen zo goed mogelijk te begeleiden en een gevoel bij hun nieuwe woning te geven hebben we ‘Het Nieuwe Verkopen’ in ons verkooptraject opgenomen. Een realistische 3D weergave van de toekomstige woning en woonbeleving draagt hier bij aan het makkelijk maken van keuzes ten aanzien van indeling en afwerking. Op dit deel van de site krijgt u een goede indruk van onze ontwikkelingen voor diverse opdrachtgevers. Heeft u een locatie beschikbaar? Dan gaan wij er graag mee aan de slag!

 


terug omhoog

Tuinen van Sion, Fase 8

In de periode tot en met 2017 worden aan de zuidkant van Rijswijk ongeveer 3.500 nieuwe woningen gebouwd. De drie deelgebieden Sion, 't Haantje en Pasgeld smelten straks samen tot...

Lees meer

Nieuw Ambacht

Nieuw Ambacht telt zeventig appartementen in verschillende soorten en maten. Voor starters, stellen en gezinnen. Het project is een ontwikkeling van ’s-Gravenhof B.V., bestaande uit Boele...

Lees meer

Centrumplan Ridderkerk - Fase 2

Boele & van Eesteren is in het voorjaar van 2019 gestart met de realisatie van Centrumplan Ridderkerk – Fase 2. In opdracht van Woonvisie worden, in navolging op Centrumplan fase 1, rond...

Lees meer

×

Tuinen van Sion- Fase 8, RijswijkBuiten

In de periode tot en met 2017 worden aan de zuidkant van Rijswijk ongeveer 3.500 nieuwe woningen gebouwd. De drie deelgebieden Sion, 't Haantje en Pasgeld smelten straks samen tot één nieuwe woonwijk, RijswijkBuiten. Boele & van Eesteren is binnen RijswijkBuiten verantwoordelijk voor de realisatie van twee van de Eilanden van Sion, Tuinen van Sion fase 12 en de Tuinen van Sion fase 8.


RijswijkBuiten

De wijk wordt gekenmerkt door de ruime opzet met veel ruimte voor groen en water, maar ook door de centrale ligging. Daarnaast is duurzaamheid van groot belang; alle woningen zijn energiezuinig. RijswijkBuiten kan daarom nu al de duurzaamste wijk van Nederland genoemd worden.


Fase 8: voor elk wat wils met PlusWonen

Het deelplan 'de Tuinen van Sion' bestaat uit twee fases: 8a en 8b. De 35 koopwoningen (fase 8A) zijn verdeeld in 3 soorten; grote en kleine verandawoningen en stadsvilla's. De grote verandawoningen hebben drie etages en 117 m² woonoppervlak. De kleine verandawoningen hebben twee etages en bieden de mogelijkheid om een totaal woonprogramma op de begane grond te realiseren. Tot slot zijn er de stadsvilla's (fase 8B), die met vier slaapkamers een hoop te bieden hebben (150 m²). De woningen beschikken over duurzame klimaatinstallaties, zonnepanelen, een warmtepomp en een uitgekiend ventilatiesysteem. Niet alleen de grondgebonden woningen zijn gebouwd via het PlusWonen-concept, ook de 15 huurappartementen zijn met behulp van dit concept gerealiseerd.  De stadsvilla's zijn opgeleverd in november 2016.


Feiten & cijfers


Dura Vermeer Bouw ZuidWest en VolkerWessels Vastgoed


Detail b.v., Delft


Van Rossum Raadgevende Ingenieurs b.v., Almere


Boele & van Eesteren


Woningbouw


Opgeleverd, november 2016

Tuinen van Sion - Fase 8

Start de video

Gerelateerde items

Projecten

Nieuws

Fase 8 De Tuinen van Sion is officieel van start!
terug omhoog

Het slimme duurzame bouwconcept

PlusWonen is een sterk woningconcept voor de ontwikkeling en bouw van grondgebonden woningen én appartementen en daarmee heel interessant voor beleggers en woningcorporaties. Het staat voor bouwen met eindeloze mogelijkheden door de grote flexibiliteit van het concept dat continu doorontwikkeld wordt. Daardoor heeft het zich de laatste jaren bewezen in zeer uiteenlopende projecten. Uitbreiding of inbreiding, kleine of grote series: PlusWonen biedt een betaalbare maatwerkoplossing, ook wanneer de budgetten krap zijn. Daarbij zijn de ontwerp-, toepassings- en duurzaamheidsmogelijkheden vrijwel onbegrensd. Voor ieder stedenbouwkundig plan heeft PlusWonen dus een pasklaar antwoord.

Ontwikkelingen met PlusWonen komen tot stand aan de hand van een overzichtelijk stappenplan. Zo is het mogelijk díe keuzes te maken die het best aansluiten op de uitgangspunten van het project met behoud van alle voordelen van PlusWonen als duurzaam bouwconcept. Het resultaat: betaalbare en duurzame woningen met een geheel eigen gezicht.

PlusWonen grondgebonden woningen en appartementen zijn ook nog eens duurzaam. De toekomstige bewoner kan daarbij kiezen uit extra (installatie) maatregelen om de PlusWoning verder te verduurzamen en de energierekening te verlagen. Zelfs het halen van EPC 0, energienotanul of nul op de meter is met PlusWonen mogelijk! Daarnaast kiezen we bij dit concept voor duurzame materialen, duurzame samenwerking en duurzaam grondstoffenbeheer.

PlusWonen is ontwikkeld door VolkerWessels en wij hebben inmiddels al vele PlusWonen projecten met succes gebouwd en ontwikkeld!


terug omhoog

KWALITEIT VAN LEVEN

Peter Meijer, bestuurder Stichting De Woonmaat Moordrecht

“Boele liet zien echt voor dit project te willen gaan. Zij begrepen dat de tevredenheid van onze huurders voor ons cruciaal is. Zijn de bewoners tevreden, dan gaan ze staan voor hun buurt. Dat is belangrijk voor de kwaliteit van het vastgoed en met name voor de kwaliteit van leven.”


terug omhoog