icon-arrow-right

Ervoor zorgen dat u samen met ons het beste resultaat bereikt en een soepel (bouw) proces doorloopt. Dat is onze ambitie.

Over ons

Wie anders kijkt ziet meer

Wij willen de beste partner zijn die u zich kunt wensen voor de ontwikkeling, bouw, renovatie of het onderhoud van uw project. Dat is nogal een ambitie en daar zetten wij ons dan ook dag in dag uit voor in. Om dit te bereiken veranderen we een complex traject in een helder proces. En zoeken we bij iedere opdracht naar inventieve oplossingen om nog slimmer, beter of sneller te werken. Partnerschap betekent wat ons betreft open communiceren. Met heldere budgetten en begrotingen. Met wederzijdse inspiratie. Samen een doel verwezenlijken geeft energie. Wij streven naar een optimale flow en doen er alles aan om die tijdens de samenwerking in stand te houden. 

We maken u op deze website graag deelgenoot van onze wereld. Omdat we trots zijn op de werken die we samen met onze opdrachtgevers mogen realiseren. Omdat we u willen laten zien en ervaren dat hartstocht, proces, techniek, creativiteit en communicatie leiden tot vernuftige oplossingen die het bouw- en ontwikkelproces bespoedigen en het resultaat verbeteren. Wie anders durft te kijken, ziet nu eenmaal meer.


terug omhoog

Een proces voor en door mensen

Wij bouwen voor mensen. Voor bewoners, gebruikers, omwonenden en andere belanghebbenden. Want als een gebouw of woning eenmaal staat en wij weer weg zijn, gaat een plek pas echt leven. Die leefbaarheid is ons uitgangspunt. Tijdens de bouw en het latere onderhoud zorgen we graag voor een zorgeloos traject voor onze opdrachtgevers. Zowel voor hen die dagelijks aan bouwopgaven werken als voor hen die er weinig tot geen ervaring mee hebben.

Dit doen we door als hoofdaannemer het bouwproces inzichtelijk en beheersbaar te maken en tijd-, budget- en organisatiezorgen weg te nemen, hoe complex een huisvestingsvraagstuk ook is. Door deze sterke procesmatige en transparante aanpak staan we in de markt bekend als dé specialist voor ingewikkelde projecten en realiseren we net zo makkelijk een kleinschalig woningbouwproject. Vanaf het eerste idee tot en met de realisatie en onderhoud van een gebouw. En dat doen we als organisatie al meer dan 120 jaar met veel plezier.


terug omhoog

De ervaring is gegroeid het plezier is gebleven

Waarom u met Boele & van Eesteren samen zou moeten werken vraagt u zich misschien af? Wij kunnen u hier in woorden vertellen over onze passie voor bouwen. Dat deze passie ertoe leidt dat een uitdaging ons niet groot genoeg kan zijn of we lossen hem op. Linksom of rechtsom. Dat die passie en ervaring van generaties geleid heeft tot efficiënte en effectieve werkmethodes. En dat we ons iedere dag verder ontwikkelen. Door op de hoogte te blijven van nieuwe werkvormen en materialen. Door het contact met onze opdrachtgevers en de maatschappij. Maar eigenlijk kun je passie niet met woorden uitleggen. We laten het u namelijk heel graag zelf ervaren.


terug omhoog

Slagvaardig en vooruitstrevend

Bij ieder project kunnen wij voor u het hele traject verzorgen of op elk gewenst moment instappen. Vanaf de verwerving van grond tot aan het onderhoud van het gebouw. Daarbij leveren of organiseren we binnen het traject iedere gewenste dienst. Denk bijvoorbeeld aan de vele onderzoeken ten behoeve van de ruimtelijke ordening procedures. Naast onze eigen kennis en ervaring hebben we als onderdeel van VolkerWessels (handelsnaam van Koninklijke VolkerWessels B.V.) toegang tot een haast onuitputtelijke bron van know how die binnen het concern aanwezig is. Ook zoeken we regelmatig samenwerking met andere VolkerWessels ondernemingen en met externe partijen.

Een ander voordeel is de extra financiële draagkracht die vooral bij zeer grootschalige projecten voor meer zekerheid zorgt. Tegelijkertijd blijven we als een van de grootste bouwbedrijven binnen het moederconcern onafhankelijk en voeren we omvangrijke projecten zelfstandig uit waardoor we op geen enkele wijze aan flexibiliteit of slagvaardigheid inleveren.

 terug omhoog

Traineeprogramma

Ben je een jonge instromer en wil je in de breedte kennismaken met ons bedrijf, meld je dan aan voor ons Traineeprogramma. Je doorloopt in circa anderhalf jaar een programma dat voert langs verschillende afdelingen zoals Calculatie, Bedrijfsbureau, Uitvoering, Projectmanagement, Planontwikkeling en Inkoop. Je krijgt een mentor toegewezen die je coacht en verder word je begeleid door onze ervaren medewerkers.

Tussentijdse evaluaties volgen je ontwikkeling op de voet en sturen deze bij waar nodig. Je ontwikkeling wordt ondersteund door een op maat gemaakt opleidingsplan met cursussen en trainingen van de VolkerWessels Academy. Aan het eind van het programma vervolg je je carrière binnen één van onze afdelingen in een functie die past bij jouw ambitie.


Alt-tekst

Wij willen ons vak doorgeven en van jou leren

Om onze opdrachtgevers altijd met de juiste mensen van dienst te zijn, vinden we het belangrijk om ons vak door te geven en zelf te leren hoe de volgende generatie in de wereld staat. Daarom bieden we mogelijkheden tot vakinhoudelijke ontwikkeling binnen alle disciplines van onze organisatie. Wij vinden het natuurlijk prachtig als jij net zo gepassioneerd over het vak bent als wij. Ons werk heeft impact op de omgeving en levens van mensen. Het is mooi als je daar onderdeel van wilt zijn. Als je wilt leren om buiten de gebaande paden te zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Kortom als jij het in je hebt om anders te kijken en daardoor meer te zien!

Als gecertificeerd Erkend Leerbedrijf leiden we met leermeesters leerlingen op in de bouw. Dat doen we veelvuldig op leerlingbouwplaatsen die we gezamenlijk met Fundeon en andere partners realiseren.

Studenten aan MBO, HBO en WO kunnen bij ons terecht voor een leerzame stage- of afstudeerplaats.


VolkerWessels Academy

Als onderdeel van VolkerWessels hebben onze medewerkers toegang tot de VolkerWessels Academy. De VolkerWessels Academy heeft een groot aanbod van opleidingen en trainingen, die door de Academy zelf of door gerenomeerde externe partijen uitgevoerd wordt. Zo kunnen wij ons continu blijven ontwikkelen met de laatste inzichten op het gebied van innovatie en zelfontwikkeling. Hierin zit de kracht van onze medewerkers. Kijk voor meer informatie op VolkerWessels Academy.


terug omhoog

Maak Morgen Mogelijk

Deze corporate website geeft een indruk van wat Boele & van Eesteren doet. Lees alles over vacatures en hoe het is om bij ons te werken op onze werken bij-website.


Naar werken bijterug omhoog

Eerlijk, integer, respectvol

Aan het gedrag herken je de ware aard van een organisatie. Wij vinden het belangrijk om op een eerlijke, integere en respectvolle manier met onze opdrachtgevers en de wereld om te gaan. Zoals gebruikelijk in onze branche hebben we onze gedragsnormen vastgelegd in de gedragscode van VolkerWessels.


terug omhoog