icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 maart 2021

Update wegzuigen zand onder fundatiepoer adagio

Sonate

Zuigwagen Sonate 05032021.jpg

Zoals eerder gemeld wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de fundatie van toren Adagio. Een van de afrondende werkzaamheden aan de fundatie is het wegzuigen van zand onder de reeds aangebrachte fundatiepoer. Deze werkzaamheden zijn begin februari gestart en wij hoopten deze werkzaamheden deze week af te kunnen ronden. Helaas wordt het verwachte tempo niet gehaald; des te verder we komen met de zuigwerkzaamheden, des te moeizamer gaat de voortgang. 

Om deze zuigwerkzaamheden zo snel mogelijk af te kunnen ronden, wordt er komende periode een tweede zuigwagen ingezet. Gedurende werktijden produceren deze zuigwerkzaamheden een monotoon geluid. Dit kunnen wij niet voorkomen. Hoewel met de inzet van een tweede machine een versnelling wordt ingezet, blijft het lastig om de duur van deze werkzaamheden te kunnen inschatten. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project