icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 mei 2018

Bouwupdate mei

Schoolcampus + zorg Merem

trap.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schoolcampus + zorg Merem te Hilversum. Inmiddels is de torenkraan gedemonteerd en staan de werkzaamheden in het teken van het aanbrengen van de houten gevelbekleding. Ook de afbouw binnen is in volle gang.

Houten gevelbekleding

Momenteel zijn onze eigen timmermannen bezig met het aanbrengen van de houten gevelbekleding. Ook is er gestart met de montage van de aluminium zonwering. Naar verwachting worden deze beiden werkzaamheden eind juni afgerond.

Afbouw

Binnen in de nieuwe Schoolcampus + Zorg Merem te Hilversum is de afbouw in volle gang. Zo zijn de schilderwerkzaamheden gestart en worden de plafonds gemonteerd. Ook de PVC-wandbekleding wordt de komende weken aangebracht en wordt er binnenkort een start gemaakt met het aanbrengen van de vloeren.

Zwembad

Bij het behandelcentrum voor kinderrevalidatie met verwarmd zwembad vorderen de werkzaamheden gestaag. Zo is de zwembadbak inmiddels betegeld en is de tegelzetter momenteel bezig in de naastgelegen verzorgingsruimtes.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project