icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 oktober 2021

Eerste begane grondvloer Nieuw Kijkduin – Fase 2 gestort

Nieuw Kijkduin

Ondersteuning Levanter.jpg

Een nieuwe mijlpaal op de bouwplaats van Nieuw Kijkduin: afgelopen periode is het eerste deel van de begane grondvloer in deze fase gestort. Het vloerveld van Tramontana (gebouw G) gaat deel uitmaken van de promenade en commerciële ruimtes. Tegelijkertijd werken we door aan het tweede stuk van de breedplaten voor het dak van de stallinggarage voor Tramontana.

Voor Levanter (gebouw F) is de fundering gereed. Aansluitend is de grond aangevuld en is de ondersteuning voor de begane grond opgebouwd. Ook hebben we het storten van de kolommen en kelderwand afgerond. Deze week zijn we gestart met het leggen van de vloerplaten ten behoeve van de begane grondvloer.

Naar verwachting starten we half november met het aanbrengen van de funderingspalen ten behoeve van gebouwen Lombarde en Sirocco.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project