icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 19 februari 2015

Optoppen bouwkraan en werkzaamheden tot april 2015

Kavel 14|16

Met dit bericht willen wij u informeren over werkzaamheden die binnenkort op het bouwterrein op de hoek van de Gustav Mahlerlaan / Buitenveldertselaan zullen plaatsvinden. Het betreft het optoppen (verhogen) van de kraan. Zaterdag 21 en zondag 22 februari a.s. zal de torenkraan t.b.v. realisatie van de woontorens, worden opgehoogd naar een hoogte van 85 meter. De werkzaamheden worden verricht vanaf het bouwterrein. Overlast kan niet worden uitgesloten, maar wordt niet verwacht. De werktijden zijn op beide dagen van 7.00 uur tot 18.00 uur.

Werkzaamheden tot april

Graag informeren wij u tevens over werkzaamheden die de komende tijd zullen plaatsvinden:

  • Met het gereed komen van de werkzaamheden aan de Buitenveldertselaan, zijn afgelopen woensdag de bouwhekken verwijderd van de openbare weg en zijn de verkeersmaatregelen opgeheven.
  • Het kantoor en de parkeergarage worden medio maart opgeleverd. Voorafgaand aan deze oplevering wordt er een stalen overkapping gemaakt vanaf inrit Gustav Mahlerlaan naar inrit parkeergarage. Deze overkapping wordt in de eerste week van maart aangebracht. Vanaf 16 maart zal de inrit gereed zijn voor gebruik en zullen de hekken ten plaatse van de inrit aan de Gustav Mahlerlaan verwijderd worden.
  • Na oplevering van het kantoor zal een strook van 5 meter rond het gebouw als corridor worden gecreëerd, zodat het gebouw bereikbaar wordt voor voetgangers.
  • Tot eind maart zijn wij bezig met het realiseren van de laagbouw van de woontorens. Eind maart/eerste week van april wordt gestart met de realisatie van de hoogbouw. De ruwbouw van de torens wordt gerealiseerd middels tunnelbekisting.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project