icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 september 2018

Update september

Hoog Catharijne

IMG-20180827-WA0001.jpg

In deze update leest u welke activiteiten en de afgelopen werken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden bij onze projecten in Hoog Catharijne. Deze keer een update van onze werkzaamheden in bouwdelen Radboud-Zuid en Godebald.

Dit gedeelte van Hoog Catharijne koppelt straks de loopstroom van het Voorzetgebouw tot het Bruggebouw. In deze passage, die straks de verbinding vormt met de Utrechtse binnenstad, legt ons team momenteel de laatste hand aan de afwerking. Ook de afbouw van de retailunits is in volle gang.

De laatste glaspuien voor de winkels en voor de zogeheten ‘specialleasing zones’ zijn geplaatst. De puien grenzend aan openbaar gebied worden met stickers beplakt zodat de hekken weer verwijderd kunnen worden.

Voorzetgebouw

De werkzaamheden in de eerste fase van de herontwikkeling van Hoog Catharijne zijn in de afrondende fase beland. De schelpengevel is klaar en daarmee is fase 1 van het Voorzetgebouw afgerond. Verwachting is dat oktober 2018 fase 2 van het Voorzetgebouw start.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project