icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 februari 2017

Update 28 februari

Hoog Catharijne

IMG_1196.JPG

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang op onze projecten Voorzetgebouw Hoog Catharijne en Paviljoen.  Deze week treft u de werkzaamheden aan van week 7 en 8.

Daarnaast vindt u hier een nieuwe versie van de hinderkalender. Via de hinderkalender willen wij u informeren  over de  geplande werkzaamheden en wat u ervan kan merken. In de nieuwsberichten zullen attenderen op updates in de hinderkalender.

Voorzetgebouw:

  • De werkzaamheden in het Utrechtse stationsgebied vormen een flinke logistieke uitdaging. Zo moet al het transport over de Catharijnesingel onder het nieuwe Poortgebouw door. Hierdoor is het passen en meten om het benodigde materiaal op de bouwlocatie te krijgen. 
  • Bij de nieuwbouw van het Voorzetgebouw zijn de bollenplaatvloeren op de tweede verdieping inmiddels gemonteerd. Dit betekent dat de volgende betonstort bijna kan beginnen.
  • Bij de renovatie is de tijdelijke staalconstructie opgebouwd. Dit betekent dat de oude constructie gesloopt kan worden. Op de foto is te zien hoe de tijdelijke (blauwe) vijzelconstructie het gebouw ondersteunt. De oude kolom en poer zijn al weggehaald. Zodra de oude constructie is gesloopt kan er gestart worden met de opbouw van de nieuwe constructie.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project