icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 27 juni 2017

Update 27 juni

Hoog Catharijne

IMG_2740.jpg

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang op onze projecten Voorzetgebouw en Paviljoen te Hoog Catharijne. Gezien het Paviljoen bijna klaar is voor de oplevering, deze week alleen een verslag van de uitgevoerde werkzaamheden bij het Voorzetgebouw.  

Voorzetgebouw:

  • In het Gildenkwartier wordt momenteel het laatste vloerveld gesloopt. Waar vroeger nog een winkelpand zat, ligt inmiddels het dak eruit en wordt de nieuwe passage gerealiseerd.
  • De volgende loopstroom wordt in gereedheid gebracht om tegen de bouwvak open te gaan. Deze zogenaamde 24-uurs route vormt de verbinding tussen de Noord-Mile en de oude passage naar de OV-terminal.
  • De montage van de staalconstructie van de atriumkap is in volle gang.
  • Ook wordt er inmiddels een start gemaakt met het aanbrengen van de gevelbekleding. De eerste laag natuursteen is aangebracht. De volgende laag moet gemonteerd worden vanaf een steiger. Deze is momenteel in aanbouw.
  • Daarnaast worden ook  de vliesgevels die de aansluiting vormen naar het bestaande pand inmiddels gemonteerd.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project