icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 maart 2018

Update 23 maart

Hoog Catharijne

20180322_150148.jpg

Elke twee weken geven wij update van onze werkzaamheden op het Utrechtse Hoog Catharijne. Ditmaal een verslag van de afrondende werkzaamheden aan de gevel van het Voorzetgebouw en van de werkzaamheden in bouwdelen Radboud-zuid en Godebald. 

Voorzetgebouw en Paviljoen:

Inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan de gevel van het Voorzetgebouw. Vanuit de hoogwerker worden de laatste plafondplaten van de zogenoemde ‘wimper’ geplaatst. Vanuit de torenkraan is het witte dak met de glazen dakconstructie mooi zichtbaar. Aan het stationsplein zijn de eerste horecagelegenheden van het Paviljoen geopend voor publiek.

Radboud-zuid en Godebald

  • In dit bouwdeel wordt 205m2 glasdakconstructie op een reeds bestaande constructie aangesloten. Deze week is het aanbrengen van de weatherseal kitnaden afgerond. Begin april wordt er gestart met de HSB-wanden, die gaan dienen als buitengevel. Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond kan de afbouw worden opgestart.
  • Verderop begint de nieuwe passage, die de naam de “South Mile” heeft gekregen, al aardig vorm te krijgen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project