icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 november 2017

Update 17 november

Hoog Catharijne

20171116_095903.jpg

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang van onze werkzaamheden op Hoog Catharijne te Utrecht. Ditmaal een foto verslag van de werkzaamheden op ons project het Voorzetgebouw en een update van de werkzaamheden in bouwdelen Radboud-zuid en Godebald.

Voorzetgebouw:

  • Op het dak van het Voorzetgebouw is het mos sedumdak aangelegd. In de loop der tijd zullen de plantjes uitwaaieren en een mooi groen geheel vormen. Op de achtergrond is het Noordgebouw te zien, wat gerealiseerd wordt door collega-aannemer Dura Vermeer.
  • In het atrium worden de laatste handelingen voor de oplevering verricht. Zo wordt bijvoorbeeld de verlichting getest en vervangt de tegelzetter nog een aantal natuurstenen tegels.
  • De Gildenpassage is bijna gereed voor opening. Voor de lege winkels zijn spandoeken geplaatst, zodat de toekomstige winkeliers hun winkel kunnen inrichten zonder dat het winkelend publiek hier last van heeft.
  • Het stucplafond is bijna klaar om gespoten te worden. Alle componenten zijn aangebracht, de lampen zijn getest en de naden zijn afgewerkt. Dit is het laatste stukje plafond dat nog gespoten moet worden.

Radboud-zuid en Godebald

  • In dit bouwdeel zijn de eerste wanden gesloopt. Vroeger was dit de grote zaal van de oude bioscoop van Hoog Catharijne.
  • De onderste kolom, die opgedikt moest worden, is inmiddels gereed om ontkist te worden. De kolom die er boven op staat is hierna aan de beurt.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project