icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 april 2016

Bouwupdate januari – juni 2016

Hart van 's-Gravenzande

20160224_101020.jpg

Hierbij geven we u een korte update over de werkzaamheden van de afgelopen vier maanden op het project Hart van ‘s-Gravenzande. 

De ruwbouw van bouwdelen E + F is afgerond en aansluitend zijn wij gestart met gevelmetselwerk en het plaatsen van de kozijnen. In het casco is gestart met het lijmwerk van de binnenwanden.
Het is een nat en winderig voorjaar geweest en daarom hebben wij af moeten wijken van ons eerste plan. Nadat de fundering gereed was en het overtollige grond is van de bouwplaats gereden was, is de ruwbouw op deelgebied B, C en D gestart met wanden, kolommen en vloeren tot en met de eerste verdieping. Bij deel A staan inmiddels de eerste wanden en kolommen van de begane grond.
Aan de kant van de Pompe van Meerdervoorstraat hebben wij op de bouwplaats een expeditiezone gemaakt, zodat wij binnen onze hekken kunnen laden en lossen. Bij de oude Fixet-locatie is de meeste grond ook afgevoerd. Wat er nu ligt moet weer terug naar de bouwplaats om grond aan te vullen rondom het gebouw.

Wat gaan wij de komende 3 maanden doen?

De komende maanden staan in het teken van ruwbouw. Als het weer ons niet te veel tegen zit, verwachten wij dat in week 20 de volledige 2e verdiepingsvloer tot blok A is gestort. Aansluitend worden de wanden en vloeren van de appartementen op blok B en D gestort. Wij hebben 2 torenkranen staan. Daarom kan in dezelfde periode als blok B en D de ruwbouw van de appartementen op blok A starten.
In deze fase worden de aansluitingen met de bestaande gebouwen gemaakt en de eerste waterdichting van het parkeerdek gerealiseerd. De aansluiting tussen fase 1 (bouwdelen A t/m D) en 2 (E + F) wordt gemaakt door middel van een brugconstructie.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project