icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 28 augustus 2015

Demontage kraan Diergaardesingel

FIRST Rotterdam

Laagbouw

Zoals wij in onze vorige nieuwsbrief hebben medegedeeld, zijn wij inmiddels begonnen met het demonteren van de torenkranen en liften op de bouwplaats van FIRST Rotterdam. Via dit bericht informeren wij u graag over de werkzaamheden die in het weekend van 28 - 30 augustus plaatsvinden op de bouwplaats aan het Weena.

Aanstaand weekeinde demonteren we de mobiele kraan op de Diergaardesingel. Daarmee zijn de zware hijswerkzaamheden afgerond die benodigd waren voor het realiseren van de laagbouw. Om de kraan weg te halen, wordt de Diergaardesingel op zaterdag 29 augustus vanaf 6.00 uur tot zondagmiddag 30 augustus afgesloten. Ook wordt een aantal parkeerplaatsen in het gebied vanaf vrijdagavond 28 augustus afgezet. Door extra vroeg te beginnen op zaterdagochtend 29 augustus kunnen we de grootste overlast beperken tot één dag. Het verwijderen van de kraan gebeurt op zaterdag, het weghalen van het overige materiaal en het verplaatsen van de bouwhekken en daarmee het herstellen van de oude verkeerssituatie gebeurt op zondag. De tijdelijke omleidingsroute en de complete nieuwsbrief (Nederlands en Engels) zijn in onderstaand document te raadplegen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project