icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 oktober 2015

Werkzaamheden de Trip najaar 2015

de Trip

nieuwsbrief werkzaamheden najaar 2015

Via dit bericht willen we u op de hoogte houden van de werkzaamheden op de bouwplaats van de Trip te Utrecht. Voor de bouwvak zijn de werkzaamheden onder de grond zo goed als afgerond. Ook zijn het archeologisch onderzoek en -grondwerk en de bemalingswerkzaamheden afgerond. Beide torenkranen zijn opgebouwd en volledig in gebruik.

Gebouw Kade

Voor de zomervakantie is de fundering geheel afgerond t/m de tussenvloer boven de begane grondvloer. In de bouwvak is gestart met de onderstempeling van de eerste verdiepingsvloer, waarna de eerste verdiepingsvloer gestort is en de wanden op deze vloer zijn gerealiseerd. 

Deze week worden de eerste breedplaatvloeren voor de tweede verdiepingsvloer gelegd waarna we deze afstorten en de bovenliggende wanden en vloeren realiseren. Vanaf omstreeks medio november 2015 starten we met de gevelwerkzaamheden en het waterdicht maken van het dak. Daarna vinden inpandig de afbouwwerkzaamheden plaats.

Gebouw Briljant

De WKO-leidingen en de verhardingslaag voor de toekomstige bestrating bij de Briljant zijn voor de bouwvak aangebracht. De fundatie, kelderkolommen en kelderwanden van dit gebouw zijn inmiddels gereed. Afgelopen week is de begane grondvloer gerealiseerd en zijn we met de opgaande betonwanden en bovenliggende vloeren aan de gang gegaan.

Gebouw Helling

Voor de bouwvak zijn de funderingswerkzaamheden grotendeels afgerond. Na de bouwvak zijn de kelderwanden en -kolommen gerealiseerd. Inmiddels zijn we met de hoge betonnen entreewanden van de Helling aan de gang. Als de ruwbouw van gebouw Kade gereed is, realiseren we de ruwbouw van de Helling. Ten behoeve van de werkzaamheden van gebouw Helling zullen we gebruikmaken van een strook van de openbare weg. Inmiddels heeft de gemeente Utrecht hiervoor een vergunning afgegeven. De aanpassingen ten plaatse van de in- en uitrit van de brandweer worden hier momenteel voor uitgevoerd.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project