icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 01 september 2014

Uitnodiging omgevingsbijeenkomst

de Trip

AI Trip 02

COM4 Trip zal in opdracht van Jebber het project de Trip, op de hoek van de Briljantlaan en de Helling, realiseren. Begin september zullen wij starten met de voorbereidende werkzaamheden op de bouwplaats van de Trip.

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij het niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Graag informeren wij u over de komende werkzaamheden. Wij willen u hierbij graag uitnodigen voor een informatiebijeenkomst op maandag 1 september van 19.30 – 21.00 uur. U bent welkom in Tivoli De Helling, Helling 7. Vanuit COM4Trip krijgt u informatie over de stand van zaken nieuwbouw van De Trip, de planuitwerking, het bouwtraject en de planning en kunt u de nodige vragen hierover stellen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project