icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 april 2021

Nieuwe stap gezet in voorbereiding gevelwerkzaamheden De Hooch

De Hooch

IMG_3949.jpg

Zoals in de update van 12 maart reeds gemeld zijn we op De Hooch met de voorbereidende werkzaamheden van de gevel gestart. Afgelopen week hebben we hier nieuwe stappen in gezet; zo zijn de eerste stelkozijnen en rekwerken op de begane grond  aangevoerd. De maatvoerder heeft alle maten afgetekend, zodat de stelkozijnen vervolgens op de juiste positie kunnen worden geplaatst.

Met de start van de gevelwerkzaamheden bereikt de bouw een nieuwe fase. De komende periode krijgt het definitieve uiterlijk van De Hooch snel vorm. Achter de steigers wordt er gestart met de gevelafwerking: het kalkzandsteen, de kozijnen en de glasbokken staan klaar  op de constructievloeren om te verwerken. Zo bereiden we ons voor op het meeste in het oog gaat springen van de uiteindelijke gevel: de afwerking van het buitenblad– de penanten, randen balkons en plantenbakken. Deze afwerking bestaat namelijk uit een keramische tegel uit Japan welke een ruwe maar robuuste en rustieke uitstraling geeft – een sieraad om het gebouw heen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project